PERSBERICHT AANLEVEREN
Log in en upload bericht:

Abonnee? Upload hier gratis.
Waarom via www.persberichten.com?
  • Altijd leesbaar zonder inloggen
  • Opgemaakt inclusief bedrijfslogo, foto's en illustraties
  • Mobielvriendelijke responsive website
  • Koppeling met tags en sociale media
  • Plaatsing binnen 90 minuten
  • Bereik potentiële klanten via website, Google, Twitter en nieuwsbrief
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl
2467 volgers blijven op de hoogte!
SAS en Amsio introduceren snelle en eenvoudige BI-oplossing voor het MKB
Huizen, 2 april 2015 -  SAS, specialist in Business Analytics en Amsio, leverancier van cloud en managed services, hebben een nieuwe Business Intelligence cloud-oplossing..
Logo Amsio

Haarlem, 2 april 2015 De Australische IT-leverancier Sinefa, www.sinefa.com, heeft de licentie structuur van haar Cloud-Managed Application & Network Monitoring en..
Logo BizzComm B.V.

Rotterdam, 2 april 2015 – Mendix, de Enterprise App Platform as a Service leverancier, is door Gartner als ‘Visionair’ gepositioneerd in het nieuwe..
Logo Mendix

Oracle introduceert nieuwe mogelijkheden binnen Oracle Marketing Cloud’s Data Management Platform en integreert marketing- met e-commerceoplossing
Oracle komt met nieuwe oplossingen om marketeers te ondersteunen in hun werkzaamheden. Om te beginnen zijn er nieuwe mogelijkheden in het Data Management Platform (DMP) van ..
Logo Oracle

Jean-Luc Barbier volgt Sige Mariën op als General Manager Frankrijk
Sige Mariën (43) is per 1 april de nieuwe directeur Consulting bij HR-dienstverlener SD Worx. In deze functie zal hij het Consultancy & Learning-aanbod internationaal..
Logo SD Worx

Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van CEM
Rotterdam, 02 april 2015 - Ipsos en Mopinion verenigen - alweer voor de derde keer - de krachten om op 16 april met het kennisinitiatief CEMinar het onderwerp klantbeleving in..
Logo Mopinion

Brussel, 2 april 2015 - Na het succes van vorig jaar start de inschrijving voor de tweede editie van de .eu Web Awards! Alle houders van een .eu-domeinnaam kunnen hun website..
Logo EURid

Breda, 2 april 2015 – Jabra, toonaangevend producent van intelligente audio-oplossingen, benoemt Michiel Struycken tot Director Global Accounts voor de EMEA en CALA..
Logo Jabra

Dankzij de multi-gigabit Wi-Fi-prestaties van de nieuwe Ruckus ZoneFlex R710 kunnen enterprises en serviceproviders steeds krachtigere en snellere draadloze capaciteit leveren
SUNNYVALE, CA – 2 april 2015 – Ruckus Wireless, Inc. (NYSE: RKUS) lanceert vandaag het Ruckus ZoneFlex™ R710 access point (AP). Het is de eerste ‘Wave..
Logo Brocade-Ruckus Wireless

Gemiddelde reistijd woon-werkverkeer anderhalf uur per dag
Hoofddorp, 2 april 2015 – Een gemiddelde Nederlander legt ongeveer 22,6 km af naar zijn werk. De zelfstandig professional, in de markt doorgaans zzp’er genoemd,..
Logo ZP Facts

Aanbieder van een hoogwaardige digitale infrastructuur haalt topvrouw met brede telecomervaring in huis om groeipotentie te benutten
Utrecht, 2 april 2015 – Jeanine van der Vlist is per 1 april benoemd tot Commercial Director van Eurofiber. Van der Vlist is een bekende naam in de telecomsector. Eerder..
Logo Eurofiber

Unit4 heeft ISAE-certificeringen behaald voor zijn salarisadministratiedienstverlening (ISAE 3401 Type II), salariscloudomgeving (ISAE 3401 Type II) en salarissoftware (ISAE..
Logo UNIT4

Honor’s nieuwe mobile device, de Honor 6+, is vanaf mei te koop voor een prijs van 399.99 euro en per direct beschikbaar in de voorverkoop bij Coolblue. De Honor..
Logo Honor

KPN heeft kennis genomen van recente geruchten in de markt die een mogelijke verkoop van haar Belgische dochteronderneming BASE Company suggereren. KPN bevestigt dat..
Logo KPN

Vooral jongere Nederlanders staan open voor digitale zorgtoepassingen
Bijna een derde van de Nederlanders verwacht in de nabije toekomst meer gebruik te gaan maken van digitale zorgtoepassingen zoals e-consulten met specialisten. Dat blijkt uit..
Logo Reggefiber

Unit4 heeft Scott Kamieneski aangesteld als Managing Director van Noord-Amerika. Onder zijn leiderschap wil Unit4 de aanwezigheid in Noord-Amerika verder..
Logo UNIT4

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight
Recent via formulier

Logo ConoScenza
Logo Art Dumay
Logo Qualogy
Logo Profit4SF B.V.
Logo Adapt Business Analytics
Logo Retail Republic
Logo Codelogic
Logo Fullstaq B.V.
Logo Relined Fiber Network
Logo Leadgate Europe
Logo Booking Experts
Logo Viperty B.V.
Logo Rond
Logo Relined Fiber Network
Logo MatrixMind
Recent door abonnees

Logo Levelfour Networks
Logo Tools4ever BV
Logo Tools4ever BV
Logo Tools4ever BV
Logo Guardian360 bv
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Belcentrale.nl
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Medius
Door PR-bureaus

Logo Infor
Logo Telindus
Logo Qlik
Logo Eaton
Logo OutSystems
Logo Poly
Logo Marcommit
Logo Unica Datacenters
Logo maincubes B.V.
Logo NETGEAR
Logo Poly
Logo Conclusion
Logo Northwave
Logo VNSG
Logo Conclusion

Direct doen
  Plaats een persbericht
  Neem een abonnement
  Neem contact op

Zoek
  Zoek ICT bedrijf
  Zoek ICT PR-bureau

Filter op

www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com