www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlContentbureau
2506 volgen @ICTberichten
Persberichten van 2 maart 2021 (151 dagen geleden)  
Veel MKB’s hebben hun marketingbudgetten moeten aanpassen door de impacten van de pandemie en hebben ook hun prioriteiten voor marketing investeringen veranderd...
Logo Sortlist

SAMENVATTING Per direct beschikbaar: Webex-klanten kunnen een preview krijgen van real-time vertalingen vanuit het Engels naar meer dan 100 talen AI-gebaseerde..
Logo Cisco

Enrise heeft het online bakplatform Bakken.nl ontwikkeld en gebouwd voor Dr. Oetker. Deze website biedt alles wat (professionele) thuisbakkers nodig hebben bij..
Logo Enrise BV

Keuze voor Pure Storage en krachtige AI-infrastructuur om grootschalige data analyse en extractie mogelijk te maken
Amsterdam, 2 maart 2021 – NavInfo (Europe) B.V., de marktleider in oplossingen voor autonoom rijden, simulatie en geavanceerde AI-oplossingen, heeft de..
Logo Pure Storage

Bakkerij Amstelveld gebruikt als eerste bakkerij in Nederland een systeem met een camera en AI-netwerken om brood te controleren op kwaliteit. Pegamento bouwde het systeem dat..
Logo Pegamento

Apeldoorn, 2 maart 2021 – Voor VRR staan continue innovatie en procesverbetering centraal voor een optimale dienstverlening aan klanten. Het bedrijf, dat..
Logo Thinkwise

Amersfoort – Naar kantoor gaan was nog nooit zo populair: twee derde van (thuis)werkend Nederland (63%) staat te popelen om weer te gaan werken op kantoor. Ze kijken er..
Logo Visma | Raet

Amersfoort – KoRo, toonaangevende online shop voor superfood, gaat een samenwerking aan met Descartes, marktleider op het gebied van softwareoplossingen voor de supply..
Logo Descartes

Cybersecurity 2.0: maximale bescherming, minimale verstoring
Eindhoven – Cybersecurityleverancier F-Secure heeft IT-dienstverlener Ictivity de Gold-status toegekend. Daarmee bevestigt F-Secure het hoge kennisnivea..
Logo Ictivity

Overname resulteert in meest uitgebreide cloudgebaseerde platform voor veilige samenwerking en gebruik van workspaces
Amsterdam, 2 maart 2021 – Citrix Systems, Inc. (NASDAQ:CTXS), wereldwijde leider in digitale werkplekken, kondigt vandaag aan dat de overname van Wrike, een..
Logo Citrix

Uniek online evenement brengt ontwikkelaars dichter bij gamers en heeft als doel om innovatie en integratie van geavanceerde functies in het Razer-ecosysteem te stimuleren, ten bate van de wereldwijde gaming-community.
Amsterdam – Razer, het toonaangevende lifestylemerk voor gamers, organiseert de allereerste Razer DevCon. Het evenement vindt plaats op 7 mei 2021 vanaf 19.00 uur (CET)..
Logo Razer Europe

RTC360 3D laserscanner op Spot-robot maakt scannen op moeilijk bereikbare of gevaarlijke locaties mogelijk
Leica Geosystems, onderdeel van Hexagon en marktleider in 3D-scantechnologie, heeft een mobiele oplossing voor reality capture ontwikkeld. Door de Leica RTC360 3D-laserscanner..
Logo Leica Geosystems

Utrecht, 2 maart 2021 - Meer dan de helft (56%) van de vrouwen in de tech branch zag de afgelopen twee jaar het niveau van gendergelijkheid in hun organisatie verbeteren en..
Logo Kaspersky

Ervaren C-level executive gaat inspanningen van KnowBe4 in de ROE-regio leiden
Utrecht, 2 maart 2021 – KnowBe4, 's werelds grootste aanbieder van security awareness-trainingen en een geavanceerd gesimuleerd phishing-platform, stelt Jan van Vliet..
Logo KnowBe4

Nieuwe modellen stellen MKB-organisaties in staat om af te stappen van analoge faxlijnen en verbonden te blijven via de cloud
Naarden — Lexmark, wereldwijd leider in oplossingen voor beeldverwerking, voegt vandaag nieuwe multifunctionele producten (mfp’s) toe aan de Lexmark GO Line-serie...
Logo Lexmark International

Amsterdam, 2 maart 2021 – SentinelOne, ontwikkelaar van autonome endpoint-bescherming, kondigt aan dat het Californische surfkleding- en surfboardmerk O’Neill..
Logo SentinelOne

CM.com, a global leader in cloud software for conversational commerce, reached agreement to acquire PayPlaza, an innovative Point of Sale (POS) Payment Acceptance Platform...
Logo CM

Amsterdam, 1 maart 2021. Corporate Finance International, adviseur voor wereldwijde fusies en overnames voor middelgrote bedrijven, ziet fusies, overnames en deelnemingen in..
Logo Corporate Finance International (CFI)

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com