Vanaf vandaag is de beschikbaarheid van de Microsoft HoloLens uitgebreid naar 29 landen, waaronder Nederland. Het device komt in twee versies: de Developer Edition (3299..
Logo Microsoft

Barneveld, 1 december 2017 – Infor, een leverancier van branchespecifieke cloudapplicaties, maakt bekend dat OCTAL, de grootste producent van PET-platen en -hars..
Logo Infor

Wat ooit begon als een gezamenlijke brainstormsessie met retailers en merkfabrikanten lijkt nu uit te groeien tot de nieuwe standaard in de wereld van promo-displays. Het..
Logo Pure Value

Vianen, 30 november 2017 – T-Systems introduceert Managed Cloud Operating System (MCOS): een schaalbare service waarmee gebruikers verschillende..
Logo T-Systems Nederland b.v.

Rotterdam, 30 november – Bijna 40% van alle smartphonegebruikers vindt dat zij hun telefoon te veel gebruikt. Vooral consumenten tussen 25 en 34 jaar storen zich..
Logo Deloitte

Amsterdam, 1 december 2017 – Met de inApp Lead generator introduceert Marktplaats een nieuwe advertentiemogelijkheid voor merken om met relevante informatie in..
Logo Marktplaats B.V.

AMSTERDAM – Verizon Enterprise Solutions biedt bedrijven een nieuwe oplossing die bijdraagt aan eenvoudiger facturatie, verbeterde grip op de kosten en lagere..
Logo Verizon Nederland

Op zaterdag 2 december kunnen niet alleen mensen in de Ziggo Dome genieten van de wintereditie van Groots met een zachte G, maar ook de kijkers thuis. Ziggo zal het..
Logo Ziggo

ORGANISATIES MOETEN NIEUWE MESSAGING-CULTUUR OMARMEN OM TOENEMENDE VERWACHTINGEN OVER KLANTENSERVICE OP TE VANGEN
Een sterke toename in het gebruik van messaging en sociale media transformeert verwachtingen over klantenservice, blijkt uit nieuw onderzoek van BT en..
Logo BT

Voor het eerst is er in Nederland een elektrische auto opgeladen en direct betaald met een app op blockchaintechnologie. Deze technologie maakt het mogelijk om..
Logo Enexis B.V.

Om het nieuwe jaar goed te starten, heeft e-Boekhouden.nl een nieuwe actie op touw gezet. Iedereen die zijn of haar proefaccount vóór 1 februari 2018 omzet..
Logo e-Boekhouden.nl

Sogeti benoemt Dennis Hielkema (45) tot Chief Sales Officer (CSO). In deze functie is hij verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten van de..
Logo Sogeti

14e generatie PowerEdge-servers bieden meer prestaties en flexibele configuraties in combinatie met Dell EMC HCI appliances
Nieuwegein - Het ..
Logo Dell EMCSelecteer een publicatiedatum:
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<december 2017>
december 2017
madiwodovrzazomadiwodovrzazo
    145678
11121314151819202122
2526272829