www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nl
2473 volgers blijven op de hoogte!
Persberichten van 1 december 2014 (1781 dagen geleden)  
Schiphol-Rijk, 1 december 2014. Als partner van Thru Inc., leverancier van oplossingen voor Cloud bestandsoverdracht, komt ViaCloud BV met een zeer geavanceerde file syncing..
Logo ViaCloud BV

Naast de vraag van haar klanten naar Cloud diensten, ziet Felton de vraag naar haar Managed Netwerk- en Security diensten net zo hard groeien. De voortdurende technische..
Logo Felton ICT Services

Performr meet laadtijden van de top van de Nederlandse (e-commerce) websites. De stijgers, de dalers en wat opviel tijdens de analyse door Computest.
(Zoetermeer, 1 december 2014) Computest houdt met hun monitoring oplossing, Performr, doorlopend bij hoe snel de topwebsites in verschillende sectoren zijn en wanneer ze..
Logo Computest

Regin valt ondernemingen, researchers en overheidsinstellingen aan
Badhoevedorp, 1 december 2014  Vorige week was Regin volop in het IT-nieuws. Regin is een vorm van spyware die vooral ingezet wordt om ondernemingen, researchers en..
Logo G Data Security

Nieuw outsourcing contract voor Deloitte, naast Managed Print Services nu ook MediaServices
Breukelen, 1 december 2014 – Deloitte heeft een nieuwe overeenkomst voor MediaServices gesloten met Xerox. Vanuit twee locaties van Deloitte, de Maastoren in..
Logo Xerox

Veilig afrekenen in de cloud met native app van Cashr in horeca en winkels
Breukelen, 1 december 2014 – Voor online kassasytemen in de horeca of retail is de betrouwbaarheid van het internet van groot belang. Je moet er als ondernemer niet aan..
Logo Reeleezee

Barneveld, 1 december 2014 – Infor, een leverancier van bedrijfssoftware, kondigt een nieuwe PLM-oplossing aan genaamd ‘Infor Product Lifecycle Management (PLM)..
Logo Infor

Utrecht, 1 december 2014 – Cybercriminelen krijgen steeds meer zelfvertrouwen: voorheen vielen ze gebruikers van bankdiensten aan, omdat ze deze als de zwakke schakel..
Logo Kaspersky

Meer dan 200.000 bestellingen worden vandaag verwerkt
Bol.com maakt zich op voor de drukste avond van het jaar, traditioneel de laatste maandag voor Pakjesavond. Het absolute hoogtepunt ligt volgens verwachting tussen 21.00 en..
Logo Bol.com

De Rijksdienst gebruikt OpenText Discovery Suite voor classificeren en beschikbaar stellen miljoenen archiefstukken
OpenText, marktleider in Enterprise Information Management (EIM), kondigt aan dat de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed de OpenText Discovery Suite implementeert voor het..
Logo OpenText

Alle Telfort klanten met een consumenten 3G mobiel abonnement krijgen vanaf 1 december kosteloos een snelheidsverhoging. Al deze klanten krijgen de maximale snelheid die op..
Logo KPN

Amsterdam, 1 december 2014 – NVIDIA, wereldleider op het gebied van grafische computertechnologie, heeft SURFsara erkend als een CUDA-onderzoekscentrum. SURFsara kreeg..
Logo SURFsara

Amsterdam, 1 december 2014. Vandaag herdefnieert Mollie het speelveld met de introductie van een nieuw technisch platform en een nieuwe prijs voor iDEAL. Mollie, de..
Logo Mollie

Complexiteit en bandbreedte grootste uitdagingen voor klanten; virtualisatie de belangrijkste trend
Amsterdam, 1 december 2014 – Meer dan de helft van de EMEA-partners en systems integrators denkt dat Software-Defined Networking (SDN) en Network Functions..
Logo Brocade

53 procent IT-beslissers geeft aan nog niet bekend te zijn met software defined infrastructuren
Reeuwijk, 1 december 2014 – IT-beslissers zien de complexiteit van de IT-infrastructuur als belangrijkste uitdaging voor de beheerafdeling bij software defined..
Logo SPS

HR Apps Shop-project wint de HR Excellence Award for Best HR Technology and System Integration
Nieuwsoverzicht Als expert in mobiele oplossingen moet BASE Company (KPN Group) zelf in staat zijn om mobiele HR-diensten aan te bieden aan zijn medewerkers. Door de..
Logo Oracle

Gemiddeld huishouden bespaart tot gemiddeld 37 procent op gasverbruik met evohome Milieu Centraal: meeste energiebesparing in huis te behalen met zoneregeling ..
Logo Honeywell


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo NewChannel
Logo PanCompany
Logo Maunt
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Leadgate Europe
Logo QuandaGo
Logo NewChannel
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo ZyLAB
Logo Insight
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Datto
Logo NTT Ltd.
Logo Databricks
Logo Databricks
Logo Eaton
Logo Onguard
Logo Colt Technology Services B.V.
Logo SAS Nederland
Logo Innopay
Logo GTT Communications
Logo Interxion
Logo Ymor
Logo XpertHR
Logo Building Blocks
Logo Conscia Nederland B.V.
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.EVENTIVE.nl