Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com

2513 volgers @ICTberichten
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.Herken zakelijke websitebezoekers
Persberichten van 1 juli 2021 (83 dagen geleden)  
SIG en EXIN gaan gezamenlijk het volledige spectrum van mensen, processen en technologie evalueren voor een gezondere digitale wereld
1 juli 2021, Amsterdam - Software Improvement Group (SIG), de onafhankelijke wereldwijde autoriteit op het gebied van software assurance, kondigde vandaag aan dat het EXIN..
Logo Software Improvement Group (SIG)

Amsterdam, 1 juli 2021 – IT-organisaties die naast het leveren van Managed Services ook andere rollen vervullen in de samenwerking, zoals het leveren van Software..
Logo Giarte

Nijkerk, June, 2021 - CapX Nederland B.V. and Tulinx B.V. have entered into an exclusive distribution agreement for the distribution of the Tulinx AWACS platform. The..
Logo Tulinx

Iedere verkochte iPhone draagt nu direct bij aan herbebossing
Renewd is een samenwerking gestart met WeForest, om zo een directe bijdrage te kunnen leveren tegen de klimaatverandering. Vanaf nu draagt iedere Renewd iPhone direct bij aan..
Logo Renewd

Cloud-native IT-dienstverlener Fullstaq lanceert op 1 juli 2021 een nieuw label: Bryte Blue. Bryte Blue richt zich volledig op moderne cloud-native technologie in Microsoft..
Logo Fullstaq B.V.

Amsterdam, juli 2021 - GNX heeft Boy van Doorn benoemd tot Quoting Specialist voor de afhandeling van het snel groeiende aantal Requests for Proposal die GNX binnenkrijgt..
Logo GNX

De academy heeft de ambitie het tekort aan IT-professionals op te lossen
Diemen – IT-dienstverlener Experis lanceert Experis Academy, een leerprogramma om bachelor- en masterstudenten met een affiniteit voor programmeren een droomstart in de..
Logo Experis

Thuiszorgapplicatie voor bestellen hulpmiddelen ontwikkeld met low-code
Geertruidenberg – CB Healthcare, dochterbedrijf van het Centraal Boekhuis (CB) en specialist in logistiek voor health & care producten, heeft de hulp van myBrand..
Logo myBrand

In 2019 en 2020 hadden de bedrijven met geautomatiseerde workflows twee keer zoveel omzet als de bedrijven zonder. Dat blijkt uit een onderzoek van Accenture. Minder fouten,..
Logo Xerox

Apeldoorn, 1 juli 2021 – Eurol, Nederlands grootste onafhankelijke producent van smeermiddelen en olie, heeft ervoor gekozen om met het Thinkwise Platform het Laboratory..
Logo Thinkwise

De eigen ontworpen end-to-end oplossing stelt gebruikers in staat binnen een seconde geld over te maken naar het buitenland en bedient daarmee de 4,3 miljoen mensen in..
Logo OneFor

De podcast NRC Vandaag is de best beluisterde podcast van Nederland. Dit blijkt uit de eerste podcastmeting van Stichting Nationaal Luister Onderzoek (NLO). Hoofdredacteur van..
Logo NRC Media B.V.

Utrecht, 1 juli 2021 - KnowBe4, leverancier van ’s werelds meest uitgebreide platform voor security awareness-trainingen en phishing-simulaties, heeft Michael Williams..
Logo KnowBe4

Nieuwe oplossing implementeert databases in enkele minuten met Nutanix Era, een database operations- en managementoplossing, geleverd via HPE GreenLake Cloud Services
Hoofddorp, 1 juli 2021 - Nutanix, leider in private, hybrid en multi-cloud-computing, en Hewlett Packard Enterprise (HPE) breiden hun partnership uit om hybride en..
Logo Nutanix

Houten, The Netherlands, 01 July 2021 - Het effect van de lockdown op de gecombineerde televisie/video-markt in Nederland kwam in het eerste kwartaal van dit jaar ten einde...
Logo Telecompaper

Verknipt, Boulevard Outdoor en Amsterdam Roots festival zetten komend weekend Close app in Communicatie app voor bezoekers en organisatoren vervult sleutelrol om..
Logo Close

Eerste 4G/5G end-to-end Private network dat network slicing ondersteunt in een fabriek van Schneider Electric in Frankrijk dankzij een Orange co-innovatiepartnerschap ..
Logo Orange Business Services

Ruim 25.000 patiënten hebben inmiddels een digitaal consult via de digitale huisartsenpost en -praktijk Spreekuur.nl afgenomen. Bij 73 procent van deze online consulten..
Logo Spreekuur.nl

Amsterdam, 30 juni 2021 - Nieuw onderzoek van Trend Micro naar de groeiende risico’s van downtime en de diefstal van gevoelige gegevens na ransomware-aanvallen die..
Logo Trend Micro

Nieuwegein – Avaya, leider in oplossingen om communicatie en samenwerking te verbeteren en vereenvoudigen, is uitgeroepen tot ‘Leader’ in The Aragon Research..
Logo Avaya

Amsterdam, 30 juni 2021 - SentinelOne is vanaf vandaag officieel een beursgenoteerd bedrijf aan New York Stock Exchange met als tickersymbool "S". Het maakte vandaag de prijs..
Logo SentinelOne

Utrecht, donderdag 1 juli 2021 -   Merijn Tinga, bekend als de Plastic Soup Surfer, onderneemt al jaren actie om aandacht te vragen voor de problematiek rondom..
Logo Incentro

Nieuwe oplossingen FortiMonitor en FortiAIOps zijn nu geïntegreerd met het Fortinet Fabric Management Center
Utrecht, 1 juli 2021 - Fortinet® (NASDAQ: FTNT), wereldwijd leider in uitgebreide, geïntegreerde en geautomatiseerde oplossingen voor cyberbeveiliging, introduceert..
Logo Fortinet

Dé nieuwe manier van werken voor alle handelsbedrijven: van een sneller bestelproces tot een geautomatiseerde administratie.
Boekhoudsoftwareleverancier SnelStart lanceert een nieuwe productlijn speciaal voor handelsbedrijven, zoals webshops en groothandels: inHandel. De nieuwe SnelStart-software..
Logo SnelStart

95% van de Nederlanders wil kleine plastic flesjes inleveren
Leidschendam, 1 juli 2021 – Vanaf vandaag zit er € 0,15 statiegeld op kleine plastic flesjes frisdrank en water. Uit onderzoek blijkt dat 95% van de Nederlanders..
Logo Statiegeld Nederland

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Huisabc.nl
Logo Prof-IT4all
Logo Drimpy
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Login Consultants
Logo Elbo Technology
Logo iSOC24
Logo Vabi
Logo Brixxs
Logo SoftApp BV
Logo MatrixMind
Logo Nice to Meat
Logo Fullstaq B.V.
Logo Stichting ITdonations
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo VPNdiensten.nl
Logo PlanMen
Logo Facilitor
Logo VPNdiensten.nl
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo E-mergo
Logo Orange Cyberdefense
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Piwik PRO
Logo Schneider Electric
Logo Schneider Electric
Logo Last Mile eMobility
Logo Schneider Electric
Logo PA Consulting
Logo Ivanti
Logo Thinkwise
Logo Kaspersky
Logo Infor
Logo Vertiv
Logo Kaspersky
Logo Lubbers De Jong
Logo Schoevers
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92096 persberichten
- 6046 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10780 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau