www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!
Persberichten van 1 juli 2015 (1537 dagen geleden)  
Groningen, 01 juli 2015 - De Nederlandse zorgsector is over het algemeen gematigd positief over het huidige ICT innovatieniveau in de zorg. Dit blijkt uit het onderzoek..
Logo VCD Business Intelligence

Dimension Data ontwikkelt als eerste in de geschiedenis van professioneel wielrennen een fietsanalyseplatform op basis van big data
Barneveld, 30 juni 2015 – Dimension Data heeft zijn fietsanalyseplatform op basis van big data voltooid. Hiermee is het bedrijf de eerste in de geschiedenis van..
Logo Dimension Data

Amsterdam, 1 juli 2015 - Red Hat, Inc., wereldwijd marktleider op het gebied van opensourcesoftware, heeft Frank Calderoni aangesteld als executive vice president, operations..
Logo Red Hat, Inc.

Workday Planning helpt klanten bij de groei van hun bedrijf door een gezamenlijke en continue planning
PLEASANTON, CA en LONDEN, UK (Marketwire 30 juni 2015) - Workday, Inc. (NYSE: WDAY), een vooraanstaande leverancier van cloudapplicaties voor financiën en human..
Logo Workday

Toekomstbestendig met Power over Ethernet-switches van ZyXEL
Hoofddorp, 1 juli 2015 - Naarmate de vraag naar aansluitingen voor netwerkapparaten als IP-telefoons, IP-camera's en Access Points (AP's) toeneemt, zullen ook de complexiteit..
Logo ZyXEL

MTN-Qhubeka zamelt geld in voor vijfduizend fietsen voor kinderen in Afrika
Barneveld, 1 juli 2015 - Dimension Data, de officiële technologiepartner van ASO (eigenaar van de Tour de France), is sponsor van..
Logo Dimension Data

Combinatie van Ingenico’s collecterende en distribuerende service met antifraudetools overtuigt
NS International heeft gekozen voor het veilige multi-channel-betaalplatform van Ingenico Payment Services, de grootste leverancier van digitale betalingsdiensten. Dankzij..
Logo Ingenico Group

De nieuwe CN8000 multi-link encryptor voldoet aan de beveiligingsbehoeften van bedrijven, datacenters en aanbieders van clouddiensten die gebruik maken van grootschalige datanetwerken
Amsterdam, 1 juli 2015 – Gemalto (Euronext NL0000400653 GTO), wereldleider in digitale beveiliging, lanceert haar nieuwe SafeNet Multi-Link High Speed Encryptor (HSE)..
Logo Gemalto

IT Service Management software speelt in op dynamiek van hedendaagse gedifferentieerde (hybride, private, public) en snel veranderende IT-omgevingen
Reeuwijk, 1 juli 2015 – SPS, specialist in IT-beheer en ontwikkelaar van IT-beheersoftware Gensys, introduceert Gensys X. Deze eerste Agile Business en IT Service..
Logo SPS

Onafhankelijk onderzoek toont aan: dubbele throughput en lagere latency tussen VS en Europa in vergelijking met ’s werelds toonaangevende cloudproviders
Amsterdam, 1 juli 2015 – Interoute maakt vandaag bekend dat uit een vergelijkingsonderzoek van Cloud Spectator blijkt dat haar wereldwijde cloudplatform Interoute..
Logo Interoute

Infor AutoRelease kostenefficiënt alternatief voor volledige ERP-upgrade
Barneveld, 1 juli 2015 – Infor introduceert een cloud-gebaseerde iSeries oplossing voor klanten uit de automobielindustrie, Infor AutoRelease Cloud. De oplossing helpt..
Logo Infor

Steeds meer bedrijven passen Agile toe in combinatie met gangbare projectmangementmethodes
Oude Wetering, 1 juli 2015 – Het afgelopen decennium lijkt de agile werkwijze de de-facto standaard voor systeemontwikkeling geworden. Nu Agile in de praktijk..
Logo COOLProfs

Aken, Duitsland, 1 juli 2015 – LANCOM Systems, de toonaangevende Duitse specialist in netwerkconnectiviteit en draadloos LAN, heeft een nieuw lid toegevoegd aan zijn..
Logo LANCOM Systems

Brussel, 1 juli 2015 –.eu werkt voor de promotie van de .eu Web Awards 2015 samen met EurActiv. De nominatieperiode voor de Awards is nog volop bezig maar de gala-avond..
Logo EURid

Door automatisch patches uit te rollen en klanten actief te informeren dat hun site kwetsbaar is voor malware en misbruik van data
Zwolle, 1 juli 2015 - Hostingbedrijven Webstekker en VDX, beide onderdeel van IT-Ernity Internet Services, hebben gekozen voor Patchman om de strijd aan te gaan tegen..
Logo IT-Ernity Internet Services BV

Hoewel selfies immens populair zijn, nemen we de selfiestick niet mee op reis. De meerderheid van de Nederlanders vraagt namelijk veel liever een omstander om een foto te..
Logo Albelli

Unit4 verstevigt de focus op de Nederlandse gezondheidszorg en breidt de teams business development en sales uit. Ingrid van der Hoek is aangesteld als business development..
Logo UNIT4

Consumenten herinneren nauwelijks de gegevens die zijn opgeslagen op digitale apparaten
Utrecht, 1 juli 2015 – Het 'Google Effect', de impact op ons geheugen van het feit dat we online informatie kunnen ‘opzoeken’1, heeft zich uitgestrekt tot..
Logo Kaspersky

Organisatorische impact van groot belang voor succesvolle uitrol van software defined networks
Amsterdam, 1 juli 2015 - De samenwerking tussen Cisco en partner Telindus op het gebied Software Defined Anything (SDx) is een nieuwe fase ingegaan. Waar deze samenwerking tot..
Logo Cisco

Reduceert kosten én verbruik bij bedrijven met meerdere vestigingen
Kortrijk, 1 juli 2015 – Smappee, wereldwijd leverancier van innovatieve oplossingen voor duurzamer energieverbruik, introduceert Smappee Pro: de ideale oplossing..
Logo smappee


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo Belcentrale.nl
Logo Yenlo
Logo Ultimaker
Logo Klarna
Logo ilionx
Logo Visma | Raet
Logo Red Hat, Inc.
Logo Riverbed
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo MPL
Logo Orderchamp B.V.
Logo ThousandEyes
Logo Arrow Electronics
Logo Citrix
Logo OTYS Recruiting Technology
Logo Vertiv
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl