Tijdens een inspirerende en druk bezochte bijeenkomst in Hotel van Oranje te Noordwijk lanceerde WebArchitects het nieuwe e-commerce platform Propellor. Om deze..
Logo Magenta Publishing

Onderzoeksrapport van Hotwire en Vanson Bourne verpulvert traditionele aannames binnen marketing
Hoofddorp, 1 juni 2016 – De veronderstelling dat Facebook voor B2B-marketing een ongeschikt kanaal is, kan in de prullenbak. Een kwart (24 procent) van de zakelijke..
Logo Yellow Communications

More-bedrijven The BrandCast Company en SlagBijAlmelo over op Google for Work en Zoho
Amsterdam, 1 juni 2016 - GeeFirm maakt bekend dat The Brandcast Company, het content marketing bureau van More is overgestapt op de geavanceerde business software die..
Logo GeeFirm

Nieuwe Winshuttle Studio v11-software biedt Ctac-klanten nog betere datamanagementoplossing Parenco gebruikt Studio v11-software van Ctac voor..
Logo Ctac N.V.

Twee op drie marketeers geeft meer uit aan video en grafisch ontwerp
Marketingmanagers verwachten de komende jaren meer uit te geven aan visuele content. Met name video en grafisch ontwerp zijn populaire investeringen. Dat blijkt uit..
Logo LEWIS

Bol.com verwelkomt Gert-Jan Janssen (45) als nieuwe financieel directeur. Hij zal vanaf 1 augustus 2016 het directieteam van bol.com versterken. Als financieel directeur..
Logo Bol.com

Utrecht, 1 juni 2016 – Het is ze gelukt. Maar liefst tweemaal werd afgelopen weekeinde het wereldrecord elektrisch rijden in 48 uur ruim verbroken. Het team Hiel..
Logo Fleetmatics Nederland

Expertise en methodiek bieden handvatten voor informatiemanagement beleid
Hilversum, 1 juni 2016 – Xillio, expert in het analyseren, transformeren en migreren van ongestructureerde data, komt met een Fileshare Analyse Package. Deze..
Logo Xillio

Amsterdam, 1 juni 2016 - Konica Minolta heeft zijn zinnen gezet op de koppositie in de markt voor industrieel printen en geeft daartoe de eerste aanzet op de drupa 2016,..
Logo Konica Minolta Business Solutions

ALMERE, 31 mei 2016 - SAIT Nederland, system integrator in radiocommunicatie en missiekritische oplossingen, en WL Winet, specialist in het bouwen van netwerken, gaan..
Logo SAIT

Utrecht, 31 mei 2016 – Anaplan, het Smart Business Platform™, ontvangt de ‘CTO Award for Innovation’ van de internationale financiële..
Logo Anaplan