Alblasserdam, 1 maart 2016: Het CAK, de publieke dienstverlener die in opdracht van de overheid regelingen uitvoert, heeft na een Europese openbare aanbesteding Dataplace..
Logo Dataplace

Vianen, 1 maart 2016 – Anne-Meine Gramsma start op 1 maart 2016 als Commercieel Directeur en tevens aandeelhouder bij CC4Skype. Met zijn jarenlange ervaring in..
Logo CC4Skype B.V.

IFS, wereldwijd leverancier van enterprise applications, heeft een overeenkomst getekend met de eigenaren van MainIoT Software Oy (‘MainIoT) voor de overname van..
Logo IFS

Schiphol, 1 maart 2016 – Qlik® (NASDAQ: QLIK), leider in visual analytics, organiseert op woensdag 9 maart van 10:00 uur tot 14:00 uur de vierde editie van het..
Logo Qlik

Gevolgen van slecht documentbeheer in bouw, techniek en offshore zijn lastig meetbaar
Ede, 1 maart 2016 – Bijna één op de drie bedrijven (35%) in de sectoren bouw, techniek en offshore deelt documentatie en projectinformatie niet met..
Logo CTB xRM

IT-leverancier Solvinity blijft tot minimaal 2019 de hosting van de Gemeente Almere faciliteren. Dat is de uitkomst van een Europese aanbesteding voor de hosting van..
Logo Solvinity

EIA 2016 op energiebesparende koelsystemen van 41,5% naar 58%
Na een succesvol afgesloten investeringsjaar komen de energiezuinige Rittal koelsystemen voor IT- en industrietoepassingen ook in 2016 in aanmerking voor de..
Logo Rittal bv

Stel: je bent een succesvolle online betaaldienstverlener met meer dan twintigduizend klanten en je gooit van de ene op de andere dag je tarieven met bijna de helft..
Logo Mollie

Rotterdam, 1 maart 2016 – Infopact, leverancier van zakelijke IP-communicatieoplossingen, heeft met behulp van partner Mama-Telecom diverse internetverbindingen..
Logo Infopact Network Solutions

Nieuwe dienst correleert actieve dreigingsinformatie met kwetsbaarheidsgegevens om klanten beveiligingsbedreigingen te helpen identificeren, te prioriteren en te herstellen
Amsterdam, 1 maart 2016 – Qualys, Inc. (Nasdaq: QLYS), pionier en marktleider op het gebied van cloud-based beveiliging en compliance-oplossingen, kondigt de..
Logo Qualys

Amsterdam, 1 maart 2016 – Qualys, Inc. (Nasdaq: QLYS), pionier en marktleider op het gebied van cloud-based beveiliging en compliance-oplossingen, maakt bekend dat..
Logo Qualys

Henkel publiceert 25ste duurzaamheidsrapport
Düsseldorf, Duitsland – Henkel behaalde de tussentijdse doelstellingen van zijn duurzaamheidsstrategie voor 2030, bepaalde nieuwe ambities voor 2020 en..
Logo Henkel

Amsterdam, 1 maart 2016 – IT-dienstverlener en -kennispartner QNH en de Vrije Universiteit Amsterdam (VU) gaan een samenwerking aan. De samenwerking is gericht op..
Logo QNH

Barneveld, 1 maart 2016 --- Infor, een leverancier van branchespecifieke applicaties die geschikt zijn voor de cloud, kondigt Infor Enterprise Asset Management (EAM),..
Logo Infor

Fundaments lanceert, in samenwerking met Dell en Intel, een nieuw strategisch partnerprogramma, ontwikkeld om kleine tot middelgrote systeembeheerders en softwarebouwers..
Logo Fundaments B.V.

58% werknemers en 84% freelancers verwacht binnen een jaar een nieuwe baan te hebben Uitdagend takenpakket belangrijkste factor bij overstap Team en..
Logo Dice

Partnership verlaagt kosten van fabrikanten en stroomlijnt het delen van data
Autodesk en Siemens kondigen vandaag een overeenkomst aan waarmee ze fabrikanten helpen te besparen op kosten die ontstaan wanneer productontwikkelingsapplicaties niet..
Logo Siemens PLM Software

Gratis uitgebreide handleiding vereenvoudigt ontwikkeling customs apps
Utrecht, 1 maart 2016 – De tweede handleiding uit een driedelige reeks voor het ontwikkelen van apps op maat op het FileMaker Platform is vandaag verschenen. Het..
Logo FileMaker

RSA Conference 2016, San Francisco (VS), 1 maart 2016. – BT en Intel Security zijn een strategische samenwerking aangegaan om nieuwe oplossingen te bouwen die..
Logo McAfee

De zenders van BrandDeli hebben ook in de tweede maand van 2016 een flinke groei laten zien. Binnen de doelgroep 20 t/m 49 jaar is het marktaandeel gestegen van 16,7% in..
Logo BrandDeli

Nieuwegein, 1 maart 2016 – EMC kondigt aanzienlijke verbeteringen aan in zijn all-flash storage-oplossingen. Deze zijn ontworpen voor gemixte en geconsolideerde..
Logo Dell EMC

Baarn, 1 maart 2016 – Tools4ever, de marktleider op het gebied van Identity Governance & Administration (IGA), heeft de applicatiekoppeling met Google Apps..
Logo Tools4ever BV

Houten, The Netherlands, 01 March 2016 - Ongeveer 5,2 miljoen Nederlandse huishoudens hebben de beschikking over minimaal één tablet, zo blijkt uit..
Logo Telecompaper