PERSBERICHT AANLEVEREN
Log in en upload bericht:

Abonnee? Upload hier gratis.
Waarom via www.persberichten.com?
  • Altijd leesbaar zonder inloggen
  • Opgemaakt inclusief bedrijfslogo, foto's en illustraties
  • Mobielvriendelijke responsive website
  • Koppeling met tags en sociale media
  • Plaatsing binnen 90 minuten
  • Bereik potentiële klanten via website, Google, Twitter en nieuwsbrief
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl
2477 volgers blijven op de hoogte!

ICT BEDRIJVENINDEX

Over LicenseConsult Experts (LCxp)  


LCxp kent software vendoren als Microsoft van buiten én van binnen. We zijn in dienst geweest van Microsoft en de grote Licensing Solution Providers en hebben ondervonden dat de klant behoefte heeft aan een onpartijdige en onafhankelijke stem die het koopproces kan rationaliseren en optimaliseren. En dat is precies de basis van LCxp. Onpartijdig, onafhankelijk en transparant.

Microsoft Partners en Licensing Solution Providers hebben een duidelijk belang om uw Microsoft uitgaven te maximaliseren én ze worden betaald door Microsoft.

Wij, echter, worden alleen door u betaald om u te vertegenwoordigen en te ondersteunen, alleen in úw belang en onder strikte vertrouwelijkheid; iets waar het tot nu toe aan ontbrak in de huidige Nederlandse en Europese markt.

Wij hebben de perfecte mix van licentiekennis, het beperken van audit risico’s, roadmap assesments, deploymentplanning en contractonderhandelingen in huis.

LCxp is opgericht met de overtuiging dat de klanten van Microsoft recht hebben op een betere ondersteuning en recht hebben op meer inzicht in de complexe wereld van de licentie-modellen teneinde de juiste keuze te kunnen maken. Wij zijn ervan overtuigd dat alleen op deze manier zij hun programma’s kunnen optimaliseren, zonder ook maar enig compliancy risico te lopen.


T : +31 (0)85 00 74 567
E : info@lcxp.nl
W : 

LicenseConsult Experts (LCxp) op: facebook | twitter | linkedin
Laatste persberichten  
Bedrijfslocatie + routeplanner  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Direct doen
  Plaats een persbericht
  Neem een abonnement
  Neem contact op

Zoek
  Zoek ICT bedrijf
  Zoek ICT PR-bureau

Filter op

www.lubbersdejong.nlContentbureauContentbureauwww.marcommit.nl