MijnGeldzaken.nl is de eerste onafhankelijke website die de consument in staat stelt de eigen financiën volledig online in kaart te brengen en te beheren. De site geeft inzicht in de eigen financiële situatie. Nu en in de toekomst!

MijnGeldzaken.nl is voor iedereen toegankelijk, eenvoudig in het gebruik en veilig. De consument maakt zelf zijn eigen financieel plan. Een plan dat hij daardoor begrijpt en via de site beheert.

De noodzaak om uw geldzaken zelf goed neemt steeds meer toe. De overheid beperkt de sociale voorzieningen steeds meer, het aantal mensen dat (al dan niet gedwongen door omstandigheden) als ZZP-er werkt neemt toe, en de ontwikkelingen rondom pensioen en hypotheken volgen elkaar snel op. Banken en verzekeraars hebben bewezen uw belang niet altijd voorop te zetten. Door het provisieverbod wordt u ook nog eens direct geconfronteerd met de kosten van financieel advies. Waar kunt u nu nog betaalbaar onafhankelijk advies krijgen?

MijnGeldzaken.nl biedt, samen met de aangesloten onafhankelijke adviseurs, het antwoord! Als eerste partij in de wereld bieden wij u alle instrumenten om uw eigen financiële plan te maken. Onafhankelijker kan het advies niet zijn. U kunt heel veel zelf maar heeft ubij complexe vraagstukken vragen dan neemt u eenvoudig online contact op met een adviseur naar keuze. Deze kunnen direct met u mee kijken, waardoor in korte tijd een duidelijk en transparant advies gegeven kan worden.


E : info@mijngeldzaken.nl
W : 

MijnGeldzaken.nl (FinBase B.V.) op: facebook | twitter | linkedin

Laatste persberichten


Bedrijfslocatie + routeplanner