PERSBERICHT AANLEVEREN
Log in en upload bericht:

Abonnee? Upload hier gratis.
Waarom via www.persberichten.com?
  • Altijd leesbaar zonder inloggen
  • Opgemaakt inclusief bedrijfslogo, foto's en illustraties
  • Mobielvriendelijke responsive website
  • Koppeling met tags en sociale media
  • Plaatsing binnen 90 minuten
  • Bereik potentiële klanten via website, Google, Twitter en nieuwsbrief
www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2474 volgers blijven op de hoogte!

ICT BEDRIJVENINDEX

Over Burnt Oak Partners Benelux  


Burnt Oak Partners voorziet in onafhankelijke professional services op het gebied van business improvement, transformatie en outsourcing. Burnt Oak Partners levert ondersteuning bij het opstellen, structureren, implementeren en uitvoeren van verbeteringsprogramma's die klanten helpen hun activiteiten te transformeren. Belangrijk in de concurrentiestrijd zijn hierbij de selectie en juiste combinatie van leveranciers en technologie.

 Om wendbaar te blijven en nieuwe verdienmodellen te creëren, voeren veel ondernemingen grootschalige digitale transformatieprocessen uit. Om deze ‘nieuwe IT’ mogelijk te maken moeten tevens hun Sourcing-praktijken aangepast worden. Ook verschijnen er voortdurend nieuwe spelers op de markt, wat nieuwe combinaties mogelijk maakt. Burnt Oak Partners helpt bij deze transformatie van het Sourcing-proces. Onder meer door in Sourcing-trajecten de relatie van de business met IT te versterken, de juiste leverancierscombinaties te kiezen  en door inkooptrajecten drastisch te verkorten. Van soms enkele jaren naar enkele maanden. Burnt Oak Partners vereenvoudigt contracten en zorgt voor meetbare resultaten in het traject na gunning. 

Burnt Oak Partners heeft het hoofdkantoor in Londen en vestigingen in Stockholm voor Scandinavië en Amsterdam voor de Benelux. De organisatie telt 10 partners en een groot aantal associates. Burnt Oak Partners is o.a. actief in de marktsectoren manufacturing, aerospace, transport & logistics, retail, pharma, government en finance.


T : +31(0)646768842
E : benelux@burntoak-partners.com
W : 
Laatste persberichten  

Bedrijfslocatie + routeplanner  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Direct doen
  Plaats een persbericht
  Neem een abonnement
  Neem contact op

Zoek
  Zoek ICT bedrijf
  Zoek ICT PR-bureau

Filter op

www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlContentbureau