40 jaar internationale ervaring in het verzorgen van kwalitatief hoogwaardig afstandsonderwijs

Hartelijk welkom bij Laudius. Bij ons profiteer je van meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van afstandsonderwijs. De kennis en ervaring die we in deze lange periode hebben opgedaan gebruiken we bij het ontwikkelen van onze kwalitatief hoogwaardige thuisstudies. Wie bieden een breed spectrum aan thuisstudies aan: beroepscursussen, taalcursussen, cursussen voor het vergroten van je algemene ontwikkeling en leuke creatieve hobbycursussen. Kernwaarden binnen onze moderne, zeer klantvriendelijke organisatie zijn flexibiliteit en kwaliteit.

Alleen bij Laudius kun je een cursus precies op maat samenstellen. Je kunt kiezen uit digitaal studiemateriaal (downloads) om te studeren vanaf een PC, laptop, e-reader of smartphone of om zelf te printen. Geen enkel ander instituut in Nederland biedt deze mogelijkheid! Uiteraard kunnen we het studiemateriaal ook in papieren vorm leveren: je ontvangt dan prachtig, hoogwaardig drukwerk in een fraaie map (zoals bij de andere grote instituten).

Verder kun je onze cursussen volgen als zelfstudie of met begeleiding van een persoonlijke docent die jouw huiswerk nakijkt en geduldig al je vragen beantwoordt. Wij hebben een team van ervaren topdocenten samengesteld die er alles aan zullen doen om jouw studie tot een succes te maken!

Ook op het gebied van kwaliteit streven we het allerhoogste na. Zo beschikken we over een ISO 9001 certificering. Dit betekent dat onze zeer professionele organisatie voldoet aan de allerhoogste kwaliteitsstandaarden op het gebied van cursusontwikkeling, klantenservice, didactische begeleiding van cursisten en examinering. Tevens is Laudius geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Opname in dit officiële register betekent dat Laudius voldoet aan de kwaliteitseisen die voor opname in dit register zijn geformuleerd. 

Kortom: bij Laudius ben je op het juiste adres als je een topcursus wil volgen voor het allerlaagste lesgeld van Nederland!


T : 088-9393900
E : info@laudius.nl
W : 

Laudius op: facebook

Laatste persberichten


Bedrijfslocatie + routeplanner