Eyefreight is de toonaangevende aanbieder van Transport Management System-technologie (TMS). Het Nederlandse bedrijf ontwikkelt innovatieve software-oplossingen, die werkelijk waarde toevoegen aan de wereldwijde logistiek van een organisatie. Het succes van Eyefreight is gebouwd op jarenlange groei door innovatie. De inzet van het Eyefreight-team om de prestaties van elke schakel in de wereldwijde logistieke keten te verbeteren, zorgt ervoor dat Eyefreight-applicaties zich voortdurend scharen onder de meest vooruitstrevende oplossingen voor logistiek management.

Eyefreight TMS ondersteunt grote, multinationale verladers bij het bieden van één enkel logistiek platform voor centrale coördinatie en gedetailleerd inzicht in gegevens over complexe, wereldwijde transportbewegingen. Van transportplanning tot vrachtafwikkeling, Eyefreight reduceert kosten, verhoogt de efficiëntie, verbetert het serviceniveau en garandeert duurzaamheid. De Eyefreight-technologie is ontwikkeld voor flexibiliteit en schaalbaarheid; het huidige klantenbestand bestaat uit meerdere wereldwijde, verticale markten. Algoritmen zijn eenvoudig te configureren voor elke individuele, klantspecifieke netwerkbehoefte.

Eyefreight is opgericht in 2008 door veteranen uit de sector. Het bedrijf zet zich in om de logistieke functies binnen een organisatie in een werkelijk winstgevende discipline te transformeren. De toegevoegde waarde van Eyefreight huist in zijn geavanceerde technologie, superieure talenten van werknemers en een uitgebreid carrier-netwerk in Europa, Azië en op het Amerikaanse continent. Het hoofdkantoor van Eyefreight staat in Utrecht.


T : +31 (0)30 - 699 70 22
F : +31 (0)30 - 656 57 88
E : info@eyefreight.com
W : 

Eyefreight BV op: twitter | linkedin

Laatste persberichten


Bedrijfslocatie + routeplanner