Bedrijven staan voor steeds grotere uitdagingen. Een toenemende complexiteit, regelgeving en concurrentie dwingt ons om kritisch bedrijfsprocessen en kostenstructuur onder de loep te nemen.

In de praktijk blijkt dat bedrijven bij een verscheidenheid aan leveranciers een breed scala aan producten en diensten betrekken. Hierdoor ligt er een enorme uitdaging om al deze producten en diensten efficiënt te integreren in het bedrijfsproces. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt bij de organisatie zelf. Deze integratie is arbeidsintensief, vereist expertise en continu beheer.

Aangezien de concurrentiepositie onder druk staat zoeken bedrijven naar wegen om hun kosten te reduceren en de gemiddelde productiviteit van de werknemer te verhogen door een efficiëntere inzet van producten en diensten. 

Het Xtandit concept erkent de uitgebreidere rol van de leverancier van de toekomst, jouw toekomst! 

Middels extended document integration ontsluit Xtandit voor een breed scala aan producten en diensten de integratie binnen het bedrijfsproces. Tevens draagt Xtandit de eindverantwoordelijkheid voor een werkende oplossing. Hiermee vermijd je dat verschillende partijen naar elkaar gaan wijzen bij problemen.

Xtandit staat voor ontzorging op alle facetten binnen de kantooromgeving.


T : 0348-485800
E : info@xtandit.nl
W : 

Xtandit op: facebook | twitter | linkedin | youtube

Laatste persberichten


Bedrijfslocatie + routeplanner