Belcentrale is opgericht tijdens de digitale revolutie van het internet. De eerste jaren boden wij uitsluitend telefonie over het internet aan. Sinds de liberalisering van de traditionele telecommunicatie markt zijn wij ook actief als operator op het vaste net. Met veel succes houdt Belcentrale vast aan de principes die kenmerkend zijn geweest in onze eerste digitale jaren; geen langlopende contracten, transparantie en een passie voor klantvriendelijkheid. 

Waar staat Belcentrale voor en wat biedt Belcentrale voor haar klanten? 

/ Vrijheid
/ Spaarzaamheid
/ Betrokkenheid

Belcentrale zakelijke telefonie maakt het mogelijk gebruik te maken van de meest geavanceerde telefonieopties zonder dat u steeds opnieuw moet investeren en veel geld kwijt bent. Onze telefonie oplossing is altijd up-to-date en onze klantenservice staat altijd paraat. Door de jaren lange ervaring van Belcentrale in de telefoniebranche bent u in goede handen voor een nieuwe telefonie oplossing. Telefonie via Belcentrale maakt u beter bereikbaar en is eenvoudig te beheren.
Naast VOIP telefonie, biedt Belcentrale ook telefonie aan over ISDN en analoge lijnen. Als Wholesale partner van KPN kan Belcentrale daarom gunstigere tarieven bieden voor MKB bedrijven.

De klanten van Belcentrale zijn geen nummers, maar mensen. Daarom is technologie voor ons geen doel op zich, maar een middel om de realisatie van de zakelijke doelstellingen van haar klanten te ondersteunen. Kortom, toewijding, gedrevenheid en expertise zijn kenmerken waarmee Belcentrale al jarenlang zaken doet binnen het MKB. Met meer dan 20.000 klanten is Belcentrale een gevestigde naam in de zakelijke markt voor telefonie.


T : 088 333 4446
F : 088 333 4447
E : info@belcentrale.nl
W : 

Belcentrale.nl op: facebook | twitter | linkedin | google+ | blog

Laatste persberichten


Bedrijfslocatie + routeplanner