ALD Automotive is gespecialiseerd in Operational Leasing en Fleet Management. Met 1.330.000 voertuigen en 6.000 werknemers in 41 landen, behoort ALD Automotive tot de top drie van grootste autoleasemaatschappijen wereldwijd: 2e in Europa en 3e wereldwijd. Sinds 2003 is ALD Automotive ook onder deze naam actief op de Nederlandse markt. Vanaf dag één streven wij ernaar een onderscheidende rol te spelen op het gebied van service en innovatie. ALD Automotive is onderdeel van de Franse bankiersgroep Société Générale. In juni 2016 is ALD Automotive gekroond tot beste leasemaatschappij van Nederland door de Benchmarkanalyse Conclusr.

ALD Automotive transformeert zich van autoleasemaatschappij tot aanbieder van totale mobiliteit. Met steeds meer flexibele leasevormen die echt keuzevrijheid bieden. Iedere dag opnieuw maken wij ons sterk om de mobiliteit van de toekomst dichterbij te halen en daarmee onze klanten te ondersteunen bij hun zakelijk succes.

Onze missie is om vrijheid in mobiliteit te bieden. In een steeds complexere wereld eenvoud brengen. En voor ieder bedrijf met de juiste eigen mobiliteitsoplossing komen.


T : +31 20 658 70 00
E : info.nl@aldautomotive.com
W : 

ALD Automotive op: twitter | linkedin | youtube

Laatste persberichten


Bedrijfslocatie + routeplanner