PERSBERICHT AANLEVEREN
Log in en upload bericht:

Abonnee? Upload hier gratis.
Waarom via www.persberichten.com?
  • Altijd leesbaar zonder inloggen
  • Opgemaakt inclusief bedrijfslogo, foto's en illustraties
  • Mobielvriendelijke responsive website
  • Koppeling met tags en sociale media
  • Plaatsing binnen 90 minuten
  • Bereik potentiële klanten via website, Google, Twitter en nieuwsbrief
www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2446 volgers blijven op de hoogte!

ICT BEDRIJVENINDEX

Over Reeleezee  


De motor van de Nederlandse economie en werkgelegenheid is het mkb. De mkb-ondernemers en hun accountants- en administratiekantoren digitaliseren hun bedrijfsprocessen. Reeleezee verschaft hen daarbij realtime zakelijk inzicht, zodat zij future proof zijn en zich kunnen concentreren op het uitbreiden van hun business.

De producten en diensten van Reeleezee onderscheiden zich in smart gebruiksgemak waarbij de bedrijfsprocessen meegroeien met de behoefte van de gebruiker. Met meer controle en inzicht zijn business beslissingen beter en sneller te nemen. Accountants- en administratiekantoren maken ook gebruik van de online diensten van Reeleezee voor snelle invoermogelijkheden, uitgebreide rapportages, overzichten van mutaties en andere zakelijke informatie om hun klanten beter te adviseren.

Onlangs heeft Reeleezee het product Cashr geïntroduceerd. Met deze App en backofficemodule kunnen retail- en horecaondernemers snel, eenvoudig en tegen lage kosten een volledige kassa en administratie draaien op hun iPad, tablet, GSM of handheld (POS) onafhankelijk van het gekozen OS.

Het innovatieve bedrijf werkt met solide en redundante datacentra in Europa, zodat alle data van klanten veilig in de cloud wordt bewaard en de continuïteit van de bedrijfsvoering wordt gewaarborgd.

Het bedrijf is opgericht in 2001 en heeft sindsdien een toonaangevende rol in de accountancywereld. Het hoofdkantoor van Reeleezee is gevestigd in Breukelen en heeft ook kantoren in Turkije en India. Bij Reeleezee werken 55 medewerkers. Reeleezee is deelnemer van het Zeker-Online Keurmerk (www.zeker-online.nl). Less effort, more business.


T : 0346 - 258 080
E : service@reeleezee.nl
W : 

Reeleezee op: facebook | twitter | linkedin | youtube
Laatste persberichten  


 Bekijk alle 44 persberichten van Reeleezee in hun persberichtenarchief 
Bedrijfslocatie + routeplanner  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Direct doen
  Plaats een persbericht
  Neem een abonnement
  Neem contact op

Zoek
  Zoek ICT bedrijf
  Zoek ICT PR-bureau

Filter op

www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.nl