Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2501 volgen @ICTberichten

DigiNotar bedrijfsprofiel

Logo DigiNotar
DigiNotar is sinds 1998 actief als onafhankelijk gecertificeerd dienstverlener bij het identificeren van deelnemers aan online activiteiten. Vanaf 2011 is DigiNotar onderdeel van VASCO Data Security International, Inc., wereldwijd marktleider en gespecialiseerd in authenticatie oplossingen. Als Trusted Third Party levert DigiNotar “Trust services”; producten en diensten die het zakendoen via internet meer (juridische) zekerheid geven. DigiNotar biedt zekerheid in het hele proces van identificeren, bewijzen en bewaren. Met onder meer de elektronische handtekening, beveiligde uitwisseling van documenten, geautoriseerde toegang en elektronische archivering. DigiNotar levert diverse soorten identificatiemiddelen, van het eenvoudigste gebruikersnaam/wachtwoord systeem, via identificatie met uw mobiele telefoon of bankkaart tot de zwaarste vorm van elektronisch certificaat op smartcard.

Als verstrekker van ‘gekwalificeerde elektronische handtekeningen’, die juridisch gelijkgesteld zijn aan de geschreven handtekening, moet DigiNotar voldoen aan strenge regelgeving. Sinds 2004 is DigiNotar gecertificeerd conform de ETSI 101 456 norm. DigiNotar staat ingeschreven bij de Nederlandse toezichthouder OPTA als leverancier van gekwalificeerde certificaten en voldoet aan het speciaal door de overheid opgezette stelsel voor elektronische communicatie: PKIoverheid. DigiNotar voldoet ook aan de eisen van WebTrust CA – Extended Validation Certificaten en mag derhalve EV SSL certificaten uitgeven, die automatisch door browsers worden herkend als afkomstig van een vertrouwde uitgever.


Laatste persberichten  
Gemeente Rotterdam zet eHerkenning in met herkenningsmakelaar en gateway oplossing van DigiNotar

Gemeente Tilburg ontsluit als eerste gemeente diensten via eHerkenning

Autorisatieregister ook voor kleinere intermediairs eenvoudig toegankelijk
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl