www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl
#Herken zakelijke websitebezoekersINFLUX PR

2513 volgers @ICTberichten

Giarte bedrijfsprofiel

Logo Giarte
Giarte is een Nederlands onderzoeks- en adviesbureau, actief op het vlak van klant- en eindgebruikersbeleving rondom zakelijke IT-dienstverlening en applicaties. Met onze expertise in het tastbaar, meetbaar en bestuurbaar maken van beleving zijn wij de bruggenbouwer tussen tech en touch. Giarte is de grondlegger van de Xperience Level Agreement (XLA®), een methode om de beleving van klanten, medewerkers en de business vanuit een menselijk perspectief te benaderen. IT helpt mensen creatief, effectief en productief te zijn. Wij verleggen de focus van techniek naar mensen, door de mentaliteit te veranderen, de vaardigheden te trainen en de tools te leveren om ervaringen vast te leggen en te verbeteren.
De Giarte IT Experience Benchmark is sinds 2002 de grootste benchmarkstudie onder uitbesteders van IT naar hun mening over de relatie met hun IT-serviceprovider(s).


Contact
+31 (0)20 622 3444

KvK

Volg Giarte ook via: twitter | linkedin
Laatste persberichten  
Het loont om in de samenwerking met de klant ook rollen buiten Managed Services te vervullen

Giarte IT Experience 2020: méér Fans, maar niet méér tevredenheid

Kwaliteit geleverde diensten door IT-dienstverleners richting cum laude
 Giarte persberichtenarchief (15 berichten)
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl
#Herken zakelijke websitebezoekersINFLUX PR