www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl
2496 volgen @ICTberichten

Claranet Benelux BV bedrijfsprofiel

Logo Claranet Benelux BV
Claranet is expert in IT-infrastructuur met jarenlange expertise op het gebied van (online) werkplekken, security, netwerken, managed hosting én cloud. In een complexe wereld die continu verandert, maken wij IT begrijpelijk en beheersbaar. 

Claranet is gespecialiseerd in het verzorgen van geïntegreerde IT-oplossingen op maat voor organisaties waar continuïteit van processen afhankelijk is van IT. Met haar dienstverlening ontzorgt Claranet organisaties en biedt ze de vereiste beschikbaarheid en flexibiliteit om bij te dragen aan de organisatiedoelstellingen om zo een voorsprong in de markt te verkrijgen of uit te bouwen. 

De dienstverlening van Claranet is letterlijk en figuurlijk grensverleggend. Met een jaaromzet van meer dan € 360 miljoen en ruim 1.800 medewerkers is Claranet op twee continenten in acht landen vertegenwoordigd met kantoren, datacenters en een eigen internationaal netwerk. Ondanks de internationale groei heeft de focus sinds de oprichting in 1996 altijd op de lokale dienstverlening gelegen, vanuit lokale kantoren en vanuit lokale datacenters. Claranet is in 2018 door Gartner gepositioneerd in het Magic Quadrant voor Data Centre Outsourcing & Hybrid Infrastructure Managed Services in Europa.

Wat Claranet anders maakt ten opzichte van andere providers is de ervaring op een breed gebied van IT-oplossingen. Daarnaast is Claranet in staat om unieke Service Level Agreements af te geven, op maat gemaakt voor specifieke behoeften van haar klanten; die staan namelijk centraal.


Contact
040 239 3301
info@claranet.nl

Volg Claranet Benelux BV via: facebook | twitter | linkedin
Laatste persberichten  
Claranet introduceert WorkSmart365

Claranet neemt NotSoSecure over, voor versterking van het security-portfolio en vergroting van de footprint

Claranet gepositioneerd in Gartner’s Magic Quadrant voor ‘Data Centre Outsourcing & Hybrid Infrastructure Managed Services’
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl