www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2520 volgen @ICTberichten

U.NXT bedrijfsprofiel

Logo U.NXT
missie
U.NXT is de schakel tussen de nieuwe generaties creatieve, ondernemende studenten en innovatieve organisaties. Een instelling waar inclusiviteit, kwaliteit en de ontwikkeling van onderwijs, studenten en samenleving centraal staan in haar praktijk.

visie
U.NXT biedt toekomstbestendig onderwijs en staat garant voor de persoonlijke, professionele en duurzame ontwikkeling, die waarde toevoegt aan mensen, internationale bedrijven en de samenleving.

strategie
U.NXT biedt internationale bachelor- en masteropleidingen op het snijvlak van creativiteit, business, data en technologische innovatie. Door coaching, begeleiding, lesgeven uit de dagelijkse praktijk en in de praktijk toegepaste online programma’s ontwikkelen we de generatie van morgen met plezier, kennis, vaardigheden en attitude om bij te dragen aan het verbeteren van ons leven.


Contact
+31 683 849 583
info@unxt.org

Volg U.NXT via: facebook | twitter | linkedin | youtube | instagram
Laatste persberichten  
Nieuwste universiteit U.NXT biedt werkervaring met Sioux, Rabobank en Eyewish
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 
www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers