www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekersContentbureauwww.lubbersdejong.nl
2506 volgen @ICTberichten

BarTrack bedrijfsprofiel

Logo BarTrack
BarTrack: het nieuwe platform voor mobiel bestellen

BarTrack introduceert een nieuwe manier van zakelijke producten bestellen. Voortaan is een mobiele telefoon het enige wat een ondernemer nodig heeft om snel en gemakkelijk een bestelling bij de groothandel te doen. Scan de barcode met de BarTrack App en de bestelling wordt direct naar de groothandel gestuurd. Scan, klik, klaar.

Maar dat is nog niet alles. Met BarTrack kun je met één simpele App ook bij meerdere groothandels tegelijk bestellen! Scan de barcodes in elke gewenste volgorde, de App weet vervolgens bij welke groothandel de producten moeten worden besteld. Dus nooit meer met verschillende Apps werken, met BarTrack bestel je gewoon in één keer bij al je favoriete groothandels.

Hoe werkt het voor de groothandel?
De aansluiting op het BarTrack platform gaat in twee eenvoudige stappen. Allereerst sluiten we de webshop aan op het BarTrack platform. Uit ervaring blijkt dat iedere webshop met BarTrack gekoppeld kan worden. Bestellingen direct via FTP ontvangen kan overigens ook. Daarna kan via een gepersonaliseerde en beveiligde omgeving -de BarTrack Hub- alles rondom de App beheerd worden. Autorisatie van gebruikers, inzicht in het gebruik van de App, overzicht van bestellingen en nog veel meer.

Zelf barcodes printen
Via de BarTrack App kan de gebruiker heel eenvoudig zelf barcodes printen. Veilig inloggen door de QR-code te scannen en het hele magazijn of voorraadlocatie kan snel van barcode stickers worden voorzien. Hierdoor wordt het beheren van voorraad een stuk eenvoudiger.

Meer klanten tegen lagere kosten
Het BarTrack platform bevat inmiddels meer dan 500.000 producten. Door het bestellen voor ondernemers op deze manier makkelijker te maken, wordt de drempel verlaagd en krijgt de groothandel meer klanten. En ook nog eens tegen lagere kosten, bestellingen komen immers voortaan digitaal en dus foutloos binnen.

Wil je meer weten? Stuur ons een bericht en wij nemen direct contact met je op!


Contact
085-047 08 47
sales@bartrack.com

KvK

Volg BarTrack via: facebook | twitter | linkedin | youtube | instagram
Laatste persberichten  
Print barcodes van voorraadartikelen nu eenvoudig via de BarTrack app

BarTrack introduceert App-versie 2.0: Voorraad beheren op je mobiele telefoon

BarTrack introduceert VoorraadManager: voorraad beheren met je mobiele telefoon
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl