www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl

2514 volgers @ICTberichten

MCS B.V. bedrijfsprofiel

Logo MCS B.V.
Complexe techniek simpel maken. Dat is onze missie. Zo kan iedereen zorgeloos gebruik maken van innovatieve Internet of Things-oplossingen (IoT). En maken we het dagelijks werk en leven van mensen makkelijker, veiliger en duurzamer.

Dat doen wij door samen te werken met zorgvuldig gekozen partners. Wij ondersteunen onze partners in het opzetten en leveren van succesvolle Managed IoT-oplossingen en Private netwerken. Op die manier wordt onze jarenlange vakkennis verbonden met de kennis van partners in veel verschillende sectoren. In Nederland, België en Europa. Wij voelen ons betrokken bij onze partners en klanten, en denken actief mee in het oplossen van hun uitdagingen. Voorop lopen in het ontwikkelen van de nieuwste technologieën, zoals 5G, vinden wij belangrijk.

Sinds de oprichting van MCS in 1997, zijn wij gespecialiseerd in Managed IoT devices en veilige en betrouwbare communicatie-oplossingen met een grote flexibiliteit. Wij leveren verschillende op maat gemaakte privé netwerken, zoals Private GSM (2G), Private LTE (4G en 5G) en Private LoRa. Voor een vast bedrag per maand (OPEX) of als éénmalige investering (CAPEX). Ook bieden wij de benodigde hardware en software componenten voor deze netwerken. Denk aan sensoren, gateways, routers, remote device management platformen en data-analyse software. Inmiddels hebben wij al meer dan 1 miljoen IoT devices in het veld staan, en daar zijn we trots op!

Onze klanten worden volledig ontzorgd. Wij managen de optimale beschikbaarheid van hun Private netwerken en zorgen dat ze voldoen aan de nieuwste veilige updates. Ook kunnen klanten rekenen op uitgebreide technische support. Met 24*7 Service Level Agreements en ServicePacks helpen wij ze tijdens het hele project, óók na oplevering.

Onze kennis delen wij graag. Zo organiseren wij exclusieve kennissessies, webinars en trainingen waarin actuele onderwerpen en uitdagingen centraal staan. Ook kun je ons regelmatig ontmoeten op nationale en internationale beurzen en evenementen.

Hoe kunnen we jou helpen?

LinkedIn             NewsFlash         YouTube


Contact
+31 (0)88 437 55 55
info@mcs-nl.com

KvK

Volg MCS B.V. ook via: twitter | linkedin | youtube
Laatste persberichten  
Razendsnel draadloze LoRa-sensoren koppelen aan een gebouwbeheersysteem met nieuwe MCS LoRa-2-GBS Gateway

MCS genomineerd voor Computable Awards 2021

Nemesys en MCS werken samen om veilige IoT-oplossingen te implementeren
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 
www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl