www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers

2514 volgers @ICTberichten

RobotWise bedrijfsprofiel

Logo RobotWise
Programma's voor scholen en bedrijven waarbij coding skills worden gekoppeld aan de ontwikkeling van sociale vaardigheden. RobotWise maakt de nieuwe technologie toepasbaar voor jong & oud door hands-on aan de slag te gaan met sociale robots. 

Vanuit een ideëel beeld heeft Tamar Neter in 2016 een stichting opgericht (EduWiser) om het onderwijs te inspireren. Vervolgens hebben we vanuit de vraag van scholen een lesprogramma / didactische werkwijze ontwikkeld (RobotWise). Ons doel is om alle leerlingen op school actiever bezig te laten zijn met de ontwikkelingen van de maatschappij en voor te bereiden op hun toekomstige loopbaan.

Naast het Primair Onderwijs hebben we ook programma's ontwikkeld voor het Voortgezet Onderwijs en Beroepsopleidingen.

Volwassenen en bedrijfsleven:
Niet alleen bij de jeugd maar ook bij de volwassenen is er een vraagstuk m.b.t. de “robotisering”. RobotWise houdt (interactieve) lezingen en workshops m.b.v. de inzet van verschillende robots en de verschillende toepassingen hierin. Door de diversiteit aan activiteiten wordt RobotWise ook ingezet voor de volgende thema’s “teambuilding”, “kennismaken met robotica of digitalisering”, “veranderingsmanagement”, “leadership” of “inspiratie” sessies.


Contact
info@robotwise.nl

KvK

Volg RobotWise ook via: facebook | twitter | linkedin
Laatste persberichten  
RobotWise laat op meerdere zomerscholen ruim 700 leerlingen kennismaken met technologie

RobotWise organiseert tijdens de voorjaarsvakantie gratis dag voor leerlingen van Amstelveense basisschool

RobotWise haalt bijna 900.000 euro aan overheidssubsidies op voor scholen
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers