Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureau
2505 volgen @ICTberichten

Bauhaus ArtITech bedrijfsprofiel

Logo Bauhaus ArtITech
Bauhaus ArtITech helpt sinds 2011 haar klanten met grote transitie- en transformatieprojecten op het snijvlak van sourcing, datacenter, life cycle-management (LCM) en de cloud adoptie. Ook geeft Bauhaus strategisch advies, helpt het met het inrichten van regie-organisaties en het implementeren van governance- en compliance-modellen.

De Bauhaus ArtITech-groep bestaat uit drie ondernemingen: Bauhaus ArtITech, MatrixMind en One Zero IT. Bauhaus ArtITech is specialist op het gebied van digitale transformatietrajecten, van strategie tot en met de uitvoering van grote verandertajecten, MatrixMind is specialist in ontwerp, realisatie, beheer en onderhoud van hybride cloudoplossingen en One Zero IT verzorgt de sourcing van specialisten en projectmanagers op het gebied van netwerken, security, cloud en infrastructuur.


Contact
+31 30 711 88 44

Volg Bauhaus ArtITech via: facebook | twitter | linkedin | youtube
Laatste persberichten  
Een op drie IT-verantwoordelijken: “Organisatie maakt ineffectief gebruik van cloudtechnologie”
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com