www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
Herken zakelijke websitebezoekers#INFLUX PR

2514 volgers @ICTberichten

NFIR bedrijfsprofiel

Logo NFIR
De afgelopen jaren kennen een indrukwekkende groei van (ernstige) cyber security incidenten in onze digitale vitale infrastructuur. Naast een grote impact op de kritieke werkprocessen zijn getroffen organisaties in toenemende mate verantwoordelijk voor de geleden schade en het herstel. Vakkundig ingrijpen bij incidenten, om gevolgschade te beperken en bewijs veilig te stellen, wordt daarom steeds belangrijker. Net als de uitvoer van onafhankelijk en betrouwbaar forensisch onderzoek.

NFIR is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in forensische dienstverlening en incident response. Wij richten ons met name op het ondersteunen van organisaties die verantwoordelijk zijn voor de nationale digitale infrastructuur. De opdrachtgevers van NFIR bevinden zich grotendeels in de vitale sectoren (energie, telecommunicatie/ict, drinkwater, voedsel, gezondheid, financieel, keren & beheren oppervlaktewater, openbare orde en veiligheid, rechtsorde, openbaar bestuur, transport, chemische en nucleaire industrie).

Meer weten? Neem contact op met NFIR


Contact
088 323 0205
info@nfir.nl

KvK

Volg NFIR ook via: facebook | twitter | linkedin
Laatste persberichten  
NFIR doneert 100 uur om coronahackers van ziekenhuizen te bestrijden
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl
Herken zakelijke websitebezoekers#INFLUX PR