www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com
#Herken zakelijke websitebezoekersINFLUX PR

2513 volgers @ICTberichten

PlanMen bedrijfsprofiel

Logo PlanMen
PlanMen is specialist en marktleider in oplossingen rond personeelsplanning. Zelf spreken we liever van workforce management.

We doen dat door:
  • snel vakkundige interim-professionals te leveren voor acute planningsproblemen;
  • de personele planning in organisaties structureel te verbeteren en naar een hoger volwassenheidsniveau te brengen door analyse, advies en begeleiding;
  • uitbesteding van de personeelsplanning aan PlanVille, onze outsourcingsdienst;
  • opleiding en scholing.
Onze mensen zijn vakkundig, professioneel en flexibel. We spreken de taal van de werkvloer én van het management. We hebben een bewezen manier van werken en gebruiken daarvoor o.a. de Planningsschijf van Zes en het WFM Volwassenheidsmodel. We zorgen dat de planning op het gebied van mensen, processen en technieken in de basis op orde is. Want als het fundament klopt, ontstaat rust en regelmaat. Een goed rooster is een zeer belangrijk instrument voor werknemerstevredenheid.

PlanMen maakt zich sterk om het WFM-vakgebied nadrukkelijker op de kaart te zetten. Vanuit die gedachte organiseren we jaarlijks het WFM Congres voor planners, HR en Finance. We zijn de drijvende kracht achter de uitreiking van de WFM Awards. Sinds 2019 zijn we partner van de WFMA, de Workforce Management Association: een erkend kwaliteits- en beroepsregister voor workforce management professionals.


Contact
088 - 825 2525
info@planmen.com

   contactformulier
   nieuwsbrief

Volg PlanMen ook via: facebook | twitter | linkedin | youtube | instagram
Laatste persberichten  
Planners presteren áchter de schermen

Komende jaren groot tekort aan personeelsplanners

Nieuw opleidingsinstituut voor workforce management richt zich op veranderende arbeidsmarkt
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com
#Herken zakelijke websitebezoekersINFLUX PR