Contentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau
2499 volgen @ICTberichten

Edubookers.com bedrijfsprofiel

Logo Edubookers.com
Edubookers: Zoek, Boek, Groei!
Edubookers is hét onafhankelijke boekingsplatform met meer dan 930+ opleiders en ruim 23.000 opleidingen. Wij hebben het zoeken en boeken van een opleiding net zo makkelijk gemaakt als het vinden en kopen van een product op bijv. Coolblue.

Door superhandige filters, meer dan 18.000 beoordelingen en een klantenservice die zelfs via Whatsapp voor je klaar staat, maak je altijd de beste keuze! Door de speciale kortingen die onze opleiders verstrekken en de kracht van vergelijken, vind je niet alleen de beste opleiding, maar bespaar je ook 20% op het opleidingsbudget!

Met de Edubookers Business Portal voor bedrijven, kunnen organisaties op 1 plek, ALLE opleidingen in Nederland boeken. Edubookers is een volwaardige opleidingsintermediair waar medewerkers zelf een passende opleiding zoeken, waarna hun manager en/of de HR de gekozen training kan autoriseren. De organisatie krijgt 1 factuur per maand en HR/L&D krijgt volledig inzicht in de inzet van het opleidingsbudget en het effect daarvan.

Edubookers: Everybody Happy!


Contact
085 - 40 19 548

KvK

Volg Edubookers.com op: facebook | twitter | linkedin | instagram
Laatste persberichten  
Veel arbeidsperspectief en bijscholing in Brabantse logistieke sector
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 
www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com