www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com
2522 volgen @ICTberichten

LicenseConsult Experts (LCxp) bedrijfsprofiel

Logo LicenseConsult Experts (LCxp)
LCxp kent software vendoren als Microsoft van buiten én van binnen. We zijn in dienst geweest van Microsoft en de grote Licensing Solution Providers en hebben ondervonden dat de klant behoefte heeft aan een onpartijdige en onafhankelijke stem die het koopproces kan rationaliseren en optimaliseren. En dat is precies de basis van LCxp. Onpartijdig, onafhankelijk en transparant.

Microsoft Partners en Licensing Solution Providers hebben een duidelijk belang om uw Microsoft uitgaven te maximaliseren én ze worden betaald door Microsoft.

Wij, echter, worden alleen door u betaald om u te vertegenwoordigen en te ondersteunen, alleen in úw belang en onder strikte vertrouwelijkheid; iets waar het tot nu toe aan ontbrak in de huidige Nederlandse en Europese markt.

Wij hebben de perfecte mix van licentiekennis, het beperken van audit risico’s, roadmap assesments, deploymentplanning en contractonderhandelingen in huis.

LCxp is opgericht met de overtuiging dat de klanten van Microsoft recht hebben op een betere ondersteuning en recht hebben op meer inzicht in de complexe wereld van de licentie-modellen teneinde de juiste keuze te kunnen maken. Wij zijn ervan overtuigd dat alleen op deze manier zij hun programma’s kunnen optimaliseren, zonder ook maar enig compliancy risico te lopen.


Contact
+31 (0)85 00 74 567
info@lcxp.nl

Volg LicenseConsult Experts (LCxp) via: facebook | twitter | linkedin
Laatste persberichten  
LicenseConsult Experts (LCxp) krijgt van een Nederlandse investeerder een kapitaalinjectie voor een strategische acquisitie en internationale expansie
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com