www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl
2503 volgen @ICTberichten

ICT&health bedrijfsprofiel

Logo ICT&health
De Nederlandse bevolking groeit! Om iedereen, nu én in de toekomst, een goede zorg te kunnen blijven bieden en om te voorkomen dat zorg onbetaalbaar wordt, transformeert de gezondheidszorg met nieuwe technologieën en innovaties. De ontwikkelingen bieden zowel op maatschappelijk als op bedrijfseconomisch vlak veel mogelijkheden.

Ook het Ministerie van VWS formuleerde duidelijk haar ambities om de gezondheidszorg via technologie en innovatie te verbeteren. De eerste stappen in de gezondheidszorg zijn gezet en op dit moment is Nederlands wereldwijd zelfs een van de meest innoverende landen op het gebiedt van gezondheidstechnologie.

E-health, m-health, datawetenschappen, het EPD, Robotica en zorg apps worden steeds meer gebruikt. Technieken als het e-consult, 3D-printing, precisiegeneeskunde, IoT, Blockchain, Virtual Reality en Kunstmatige Intelligentie komen op én steeds meer nieuwe spelers betreden de zorg. Maar niet elke innovatie blijkt in de praktijk een verbetering en Innovatie betekent niet alleen nieuwe technologie. Het vertaalt zich ook in nieuwe zorgmodellen, bedrijfseconomische oplossingen, wetenschappelijke ontdekkingen en samenwerkingen.

Kennis is Kunde
Voor alle zorgprofessionals, bestuurders en beleidsmakers die (mede)verantwoordelijk zijn voor een goede zorg, is het van groot belang om van de relevante ontwikkelingen op de hoogte te zijn! Maar welke ontwikkelingen zijn relevant? Wat zijn de ervaringen van collega's wereldwijd? Hoe verloopt de implementatie? Wat zijn juridische kaders en hoe moeten we het financieel regelen? Vragen die ICT&health stelt én beantwoordt.

Specialisten
Omdat de kwaliteit van een goede gezondheidszorg voorop staat wordt alle ICT&health content die wij maken en delen samen met specialisten van onze internationale redactieraad samengesteld. De redactieraad is divers en bestaat uit medici, wetenschappers, patiënten, beleidsmakers en deskundigen uit binnen- en buitenland.

www.icthealth.nl | www.ictandhealth.com


Contact
+31 (0)6 115 392 39
info@icthealth.nl

   rss
   contactformulier
   nieuwsbrief

Volg ICT&health via: facebook | twitter | linkedin | youtube | blog
Laatste persberichten  
Louwman Museum Den Haag host nationale openingsmanifestatie e-healthweek
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureauwww.EVENTIVE.nl