www.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers

2515 volgers @ICTberichten

InventDesign bedrijfsprofiel

Logo InventDesign
InventDesign is een jong en ambitieus bedrijf dat zich stort op de wereld van creatieve LED verlichting. Onze niet te stillen ‘honger’ naar innovatieve LED producten, in combinatie met de ervaring in aansturingen als DMX en Art-Net, maakt dat wij vernieuwend zijn in de wereld van creatieve LED. Daarbij hebben wij veel invloed op het productieproces waardoor flexibiliteit en maatwerk voor ons vanzelfsprekend zijn.

Het team van InventDesign ontwikkelt continue haar kennis van de LED control sector. InventDesign staat garant voor kwaliteit en zal er alles aan doen om haar klanten daar, door middel van sterk onderbouwd advies, van te voorzien. Niet alleen als het gaat om de beste kwaliteit, maar ook als het gaat om een snelle levering en goede service. Daar staan wij voor! Wij helpen jou in de zoektocht naar betrouwbare producten, voor een redelijke prijs. Jij blij, wij blij! Ons motto: LED is VET!

LTECH
Sinds 2009 is InventDesign B.V. trotse distributeur voor de LED controllers van het Chinese bedrijf Zhuhai LTECH Technology CO. InventDesign verkoopt en distribueert het complete productportfolio van LTECH in Europa. Dit doen we onder de naam LTECH Europe.

LTECH behoort tot de top als het gaat om LED drivers en controllers. Als eerste high-end fabrikant in China en een van de meest toonaangevende leveranciers ter wereld, is LTECH al sinds 2001 bezig met de verkoop en R&D van LED controllers.

DIGIDOT
Als specialist in creatieve LED verlichting heeft InventDesign een rijke historie als het neerkomt op LED oplossingen. Wij blinken uit in het aansturen van kleine LED verlichting. In de laatste 10 jaar hebben wij honderden op maat aangestuurde oplossingen bedacht op basis van de wensen van onze klanten. Dit is hoe het DiGidot tijdperk tot stand kwam. We vroegen onszelf af waarom er geen controller was die de beschikking heeft over alle controle opties?

DiGidot heeft de potentie om wereld leider te worden in smart LED drivers. Daarom is ervoor gekozen het merk te scheiden van InventDesign en DiGidot in te brengen in een nieuw bedrijf. Sindsdien is DiGidot uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende spelers in de wereld van smart LED drivers.


Contact
+31 (0)20 8 200 170
info@inventdesign.nl

Volg InventDesign ook via: facebook | twitter | linkedin | instagram
Laatste persberichten  
1,5-meter-oplossingen met led-licht 

Snelgroeiend InventDesign haalt ervaren Sales & Marketing professional aan boord!
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 
www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers