www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekersContentbureau

2514 volgers @ICTberichten

GPS-Buddy Nederland BV bedrijfsprofiel

Logo GPS-Buddy Nederland BV
GPS-Buddy is pionier op het gebied van fleetmanagement systemen. In 2003 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een internationaal opererende en florerende organisatie, actief in 22 landen. Ruim 1800 bedrijven hebben wij als klant mogen verwelkomen met tezamen meer dan 52.000 voertuigen uitgerust met onze systemen.

GPS-Buddy combineert slimme hard- en software tot een totaaloplossing voor wagenpark beheer. Het gezamenlijke aanbod van onze modulaire producten en diensten kan volledig worden afgestemd op uw specifieke en toekomstige bedrijfsproces; van track & trace systemen en planningsmodules tot digitale koppelingen met tachograaf en temperatuurregistratie en nog veel meer. Onze XL systemen zijn bovendien voorzien van het Keurmerk Ritregistratiesystemen.

Naast een eigen productiefaciliteit hebben wij een internationale R&D afdeling en een deskundig sales team. Verder hebben wij een professionele servicegroep en een meertalige support-en helpdesk. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland, Almere. Onze organisatie biedt een groot voordeel voor internationale bedrijven; service en support kan snel en vakkundig door lokale partners worden verzorgd en de invulling van Europese overeenkomsten wordt centraal gecoördineerd.

Benieuwd wat GPS-Buddy voor uw organisatie kan betekenen? Bel gerust.


Contact
+31 (0) 36 538 28 80
+31 (0) 36 546 75 49
info@gps-buddy.com

Volg GPS-Buddy Nederland BV ook via: facebook | twitter | linkedin | youtube
Laatste persberichten  
GPS-Buddy breidt portfolio uit met voertuigvolgsysteem Basic
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com