www.LVTPR.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2502 volgers blijven op de hoogte!

Orange SA bedrijfsprofiel

Logo Orange SA
Orange is een van ’s werelds toonaangevende telecombedrijven met een omzet van €41 miljard in 2017 en met 150.000 werknemers wereldwijd op 31 december 2016, inclusief 91,000 werknemers in Frankrijk. Actief in 28 landen, heeft de Groep een klantenbestand van 263 miljoen klanten wereldwijd op 31 December 2016, inclusief 202 miljoen mobiele klanten en 20 miljoen fixed broadband klanten. Orange is ook een toonaangevende provider van wereldwijde IT en telecommunicatiediensten aan multinationale bedrijven met het merk Orange Business Services. In maart 2015 stelde de Groep haar nieuwe strategische plan voor – Essentials2020 – dat klantenervaringen centraal stelt met het doel hen ten volle laten genieten van het digitale universum en de kracht van de nieuwe generatie netwerken.

Orange is genoteerd bij NYSE Euronext Parijs (symbol ORA) en op de New York Stock Exchange (symbol ORAN).


T : + 33 (0)1 44 44 22 22
E : infos.groupe@orange.com
W : 

Volg Orange SA op: facebook | twitter | linkedin | youtube | instagram
Laatste persberichten  
Orange zet in op het waarborgen van de continuïteit van de dienstverlening voor alle klanten, in Frankrijk en in de rest van de wereld

Orange Business Services selecteert Ekinops en Dell Technologies voor uCPE-platforms

Christophe Dujardin benoemd tot Chief Consumer Officer bij Orange Belgium
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 
www.EVENTIVE.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl