Herken zakelijke websitebezoekerswww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl

2514 volgers @ICTberichten

Young_Coders bedrijfsprofiel

Logo Young_Coders
Young_Coders gelooft in de ‘new wave of tech innovators’. Jonge, gretige tech-talenten die denken buiten protocollen en durven te experimenteren. Met frisse energie, technische onbevangenheid en innovatievermogen dat jouw organisatie verder helpt. Wij noemen ze: Challengers

Op ons best voor grote organisaties die mee moeten met de markt en haar gebruikers. Soms ter ondersteuning van de dienstverlening en soms ter uitbreiding van het aanbod, maar altijd vanuit een digitale innovatie.

Waarom Young_Coders?
Een senior specialist inhuren is een serieuze investering, terwijl kennis niet tot nauwelijks wordt overgedragen. Met Young_Coders heb je een compleet team, dat niet alleen uitdaagt tijdens de ontwikkeling van nieuwe innovaties, maar het ook samen maakt. Wij brengen Challengers en opdrachtgevers samen, waarin we altijd op zoek gaan naar de perfect fit; een character fit. 

Met ons Young_Coders Challengership brengen we jonge high potentials samen met opdrachtgevers. Wij geloven in EdTech. We omarmen educatieve technologieën en gebruiken die voor het opleiden van onze Challengers. Altijd in teamverband, want wij geloven dat we het samen maken.

Meer informatie over onze Young_Coders en het Challengership vind je op www.youngcoders.nl.


Contact
088 0043 668
hello@youngcoders.nl

KvK

Volg Young_Coders ook via: facebook | twitter | linkedin | blog | instagram
Laatste persberichten  
Amersfoortse start-up beste IT-opleider van Nederland?

Young_Coders lanceert doorbraak in tech educatie

Technische innovatie in de bouw: Begin met het juiste team
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl