www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2513 volgen @ICTberichten

DecenterX bedrijfsprofiel

Logo DecenterX
We zijn buitengewoon enthousiast over alle mogelijkheden die de blockchain biedt. En, dat zijn we al enkele jaren. Nadat we in 2013 begonnen met decentrale systemen en opensource oplossingen hebben we onze kennis de afgelopen jaren toegespitst op de blockchain. Die kennis zijn we gaan delen met als belangrijkste doel om processen met blockchain technologie te optimaliseren.

DecenterX heeft professionals met specialistische blockchain kennis. Voor het laten maken of reviewen van uw smart contracts bent u bij DecenterX aan het juiste adres. We zijn gewend om pragmatisch te werk te gaan en kunnen u helpen van de eerste verkenning tot het ‘live’ brengen van uw toepassing. Onze blockchain architecten doen research naar de mogelijkheden on schrijven voor u een ‘blockchain white paper’. Vervolgens brengen we het in de zogenaamde ‘proof of concept fase’. Om te kijken of alles aan de gewenste specificaties voldoet. Bouwen, testen en opleveren!


Contact
+31202440193
info@decenterx.nl

Volg DecenterX via: twitter | linkedin | youtube | blog
Laatste persberichten  
Veranderende zorg vraagt om innovatie

DecenterX, Blockchain partner van IBM in Nederland
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 
Contentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers