www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers
2505 volgen @ICTberichten

MatrixMind bedrijfsprofiel

Logo MatrixMind
MatrixMind is gespecialiseerd in oplossingen, die gebaseerd zijn op een hybride multi-cloud platform. Een dergelijk platform combineert de voordelen van werken in de cloud en een eigen omgeving. De focus ligt daarbij op hybride IAAS (Infrastructure as a Service) architecturen. Daarbij creëert het bedrijf via een Modern Virtual DataCenter concept vanuit Equinix datacenters een gezonde balans tussen een on-premises infrastructuur en de cloud. De gecertificeerde consultants van MatrixMind zijn breed inzetbaar op alle cloud-gerelateerde vraagstukken en zijn gespecialiseerd in Azure en AWS.Het bedrijfis in 2015 opgericht en is een zusterbedrijf van Bauhaus ArtITech.

Bekende opdrachtgevers van MatrixMind zijn onder meer Buma Stemra, Asics, VolkerWessels, GVB, ATPI, Teleena, Priva, RiskCo, ParkMobile en diverse gemeentes.


Contact
+31 (0)30 711 88 41
servicedesk@matrixmind.nl

Volg MatrixMind via: twitter | linkedin
Laatste persberichten  
Een op zeven IT-verantwoordelijken niet op de hoogte van datadoelstelling voor eigen organisatie

40 procent IT-beslissers vindt innovatie binnen eigen organisatie te traag

Grote belangstelling public cloud sessie MatrixMind, NetApp, Palo Alto, Equinix
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers