www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers
2504 volgen @ICTberichten

Ilisia Marketingservice BV bedrijfsprofiel

Logo Ilisia Marketingservice BV
Ilisia Marketingservice is een full service (markt) onderzoeksbedrijf.

Wij bieden u een breed scala van marketing en marktonderzoeksdiensten aan, van complete consultancy trajecten tot data-only projecten. Wij zijn thuis zowel binnen de consumentenmarkt als ook de Business-to-business markten.

Ilisia Marketingservice voert liefst projecten uit van start tot eind. Wenst u echter alleen advies of een dataverzameling en -levering traject dan doen wij dat. Wij bieden u graag maatwerk!

Onze kracht is de combinatie van gedegen kennis en ervaring op het gebied van marketing met expertise op het gebied van marktonderzoek.

Wij streven naar lange termijn relaties met onze klanten. Ons doel is 100% de behoefte van onze klanten bevredigd te hebben, zowel de expliciete behoefte als de onuitgesproken, diepere behoefte.
Bent u op zoek naar data, informatie, kennis of advies over de mobiliteitssector, de financiële of zakelijke dienstverlening, de ICT sector, de Charitatieve markt of de markt van maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? Dan heeft Ilisia Marketingservice een passend antwoord op al uw vragen.

Bent u actief in een andere sector, zoals Kantoorinrichting, Keurmerkinstelling, of Beveiliging? Ook dan stellen wij graag onze kennis en middelen aan u beschikbaar!


Contact
06 – 29595029
info@ilisia.nl
Laatste persberichten  
Benchmark leasemaatschappijen 2017
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers