ContentbureauContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2502 volgen @ICTberichten

Adatum ICT & Telecom bedrijfsprofiel

Logo Adatum ICT & Telecom
Uw Business partner in ICT & Telecom
Adatum ICT & Telecom in Zutphen is uw partner in business als het gaat om ICT & Telecom totaaloplossingen voor de zakelijke markt. Vanuit ons Business Center op de Gelderhorst in Zutphen leveren wij onze diensten voornamelijk in de regio Stedendriehoek, Deventer, Apeldoorn en Zutphen, waarbij efficiency, effectiviteit en continuïteit voorop staan. Door onze kennis van zaken en inzicht in bedrijfsprocessen bieden wij een communicatieoplossing op maat die uw ICT & Telecom kosten aanzienlijk verlagen en de efficiency in uw organisatie verhoogt.

Kennis en Kunde van ICT & Telecom
Of het nu gaat om grotere mobiliteit, glasvezeltrajecten, de migratie naar een (mobiele) spraak- en data-omgeving, doorvoeren van besparingen, het koppelen van vestigingen of het implementeren en beheren van een complete (open source) telefonieomgeving, Adatum heeft hiervoor de kennis en kunde in huis.

Ontzorging in ICT & Telecom
Als telecom- en dataspecialist nemen wij u deze zorg graag uit handen. Met één aanspreekpunt voor al uw communicatie zaken bieden wij u de juiste en betaalbare totaaloplossing op het gebied van telefonie-, data- en netwerksystemen.

ICT & Telecom oplossingen
Adatum is een ICT & Telecom bedrijf met tevreden klanten door heel Nederland. Niet voor niets hebben wij in ons logo onze bedrijfsfilosofie opgenomen;

'Adatum ICT & Telecom samen op één lijn'

Ondernemend in ICT & Telecom


Contact
(0575) 54 77 70
info@adatum.nl

Volg Adatum ICT & Telecom via: twitter
Laatste persberichten  
GAAT U DE UITDAGING AAN?
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 
www.marcommit.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl