Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl
2506 volgen @ICTberichten

Roche Diabetes Care bedrijfsprofiel

Logo Roche Diabetes Care
Roche is een wereldwijde pionier op het gebied van farmaceutica en diagnostiek, gericht op het bevorderen van de wetenschap om het leven van mensen te verbeteren. De gecombineerde sterke punten van farmaceutica en diagnostiek onder één dak hebben Roche tot leider gemaakt in gepersonaliseerde gezondheidszorg - een strategie die erop gericht is om op de best mogelijke manier de juiste behandeling voor elke patiënt af te stemmen.

Roche is 's werelds grootste biotechbedrijf, met echt gedifferentieerde geneesmiddelen op het gebied van oncologie, immunologie, infectieziekten, oogheelkunde en ziekten van het centrale zenuwstelsel. Roche is ook de wereldleider op het gebied van in-vitrodiagnostiek en weefsel gebaseerde kankerdiagnostiek, en een koploper op het gebied van diabetesmanagement.

Roche, opgericht in 1896, blijft zoeken naar betere manieren om ziekten te voorkomen, diagnosticeren en behandelen en een duurzame bijdrage te leveren aan de samenleving. Het bedrijf wil ook de toegang van patiënten tot medische innovaties verbeteren door samen te werken met alle relevante belanghebbenden. Meer dan dertig door Roche ontwikkelde geneesmiddelen zijn opgenomen in de World Health Organization Model Lists of Essential Medicines, waaronder levensreddende antibiotica, antimalariamiddelen en geneesmiddelen tegen kanker. Bovendien wordt Roche voor het twaalfde opeenvolgende jaar door de Dow Jones Sustainability Indices (DJSI) erkend als een van de meest duurzame bedrijven in de farmaceutische industrie.

De Roche Group, met het hoofdkantoor in Bazel, Zwitserland, is actief in meer dan 100 landen en had in 2020 wereldwijd ongeveer 98.000 mensen in dienst. In 2020 investeerde Roche 12,2 miljard CHF in R&D. Genentech, in de Verenigde Staten, is een volledig onderdeel van de Roche Group. Roche is de meerderheidsaandeelhouder van Chugai Pharmaceutical, Japan.


Contact
06-51918614
almere.communications_diabetescare@roche.com

Volg Roche Diabetes Care via: facebook | youtube | instagram
Laatste persberichten  
Insulinepomp met hybride closed-loop modus nu beschikbaar in Nederland

Roche integreert de Accu-Chek® Insight insulinepomp in het automatische insulinetoedieningssysteem (AID) van Diabeloop

Ervaar wat één dag met diabetes betekent: #denkaandiabetes
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl