www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl
2481 volgers blijven op de hoogte!

Impulse Info Systems bedrijfsprofiel

Logo Impulse Info Systems
Wij zijn 90 gedreven IT professionals die gespecialiseerd zijn in het leveren van ICT oplossingen voor de Geestelijke Gezondheidszorg, de Forensische zorg, Jeugdzorg en de Gehandicaptenzorg.

In 1994 hebben we met succes het innovatieve zorginformatiesysteem USER® op de markt gebracht voor de verslavingszorg. Ook andere sectoren binnen de gezondheidszorg bleken behoefte te hebben aan een applicatie met één geïntegreerde oplossing.

Inmiddels wordt USER® gebruikt door een groot aantal zorginstellingen in heel Nederland. Ons bedrijf heeft een platte organisatie. Hierdoor kunt u rekenen op flexibiliteit en korte lijnen. Wij hechten grote waarde aan directe communicatie met onze klanten. Zij vormen een onmisbare schakel binnen de ontwikkeling van ons zorginformatiesysteem en leveren een waardevolle bijdrage aan USER®. Onze dienstverlening bestaat uit: softwareontwikkeling, consultancydiensten, helpdeskondersteuning, beheer, opleidingen en het leveren van ICT infrastructuren.

Impulse Info Systems is opgericht door onze directeur H. Koopman. Ons bedrijf bestaat uit de volgende afdelingen: Ontwikkeling en Kwaliteit, Consultancy, Service, Sales, Marketing, Administratie en Inkoop.


T : 088-055 0660
E : info@impulse-info.com
W : 

Volg Impulse Info Systems op: facebook | twitter | linkedin
Laatste persberichten  
1 aug 2017 5.000 nieuwe gebruikers van het epd USER voor Impulse Info Systems

30 jun 2017 VIR e-Care Solutions kiest Gilde als platform voor duurzame groei

20 feb 2017 NederCare kiest Gilde als platform voor duurzame groei
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 
Contentbureauwww.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nl