www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
INFLUX PRHerken zakelijke websitebezoekers#

2512 volgers @ICTberichten

BCC bedrijfsprofiel

Logo BCC
BCC bestaat sinds 1969 en is onderdeel van de beursgenoteerde multinational FNAC. Hierdoor is BCC in staat nieuwe ontwikkelingen snel te signaleren en voorop te lopen bij de introductie van nieuwe producten. Met 1.400 werknemers en 73 vestigingen is BCC een van de leidende elektro-speciaalzaken in Nederland.

BCC hanteert de belofte High Service en Low Pricing. De consument mag nooit teveel betalen ( Low Pricing ) en verdient de best mogelijke service ( High Service ). Daarom vergelijkt BCC dagelijks haar prijzen met die van de concurrent en verlaagt direct haar prijzen als hetzelfde apparaat bij een vergelijkbare concurrent goedkoper wordt aangeboden. Optimale service uit zich o.a. in deskundig en enthousiast personeel, click en collect service, een snelle bezorgdienst diverse installatie-mogelijkheden en snelle afhandeling van reparaties.


Contact
020 3348 888

KvK

Volg BCC ook via: facebook | twitter | linkedin | youtube
Laatste persberichten  
Onderzoek: Mac-gebruiker voelt zich veiliger dan Windows-gebruiker

BCC investeert fors in on- en offline service naar de klant
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 
www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
INFLUX PRHerken zakelijke websitebezoekers#