www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
#Herken zakelijke websitebezoekersINFLUX PR

2513 volgers @ICTberichten

ShoppingTomorrow bedrijfsprofiel

Logo ShoppingTomorrow
Onderzoeksplatform ShoppingTomorrow

Ben jij al voorbereid op de consument van de toekomst? Weet jij bij welke technologische ontwikkelingen je absoluut moet aanhaken? En wat is jouw strategie tegenover de giga concurrentie vanuit het westen en oosten? De 660 experts van ShoppingTomorrow bereiden jouw e-commercebedrijf concreet hierop voor. Kijk voor de resultaten van Shopping2020 (de voorganger van ShoppingTomorrow) en voor nieuwe inzichten van het onderzoek op www.shoppingtomorrow.nl.

Waarom ShoppingTomorrow?

Het doel van ShoppingTomorrow is om retailers voor te bereiden op de toekomst, op bedrijfs-, branche- én nationaal niveau. Het is een actieprogramma waarbij 30 expertgroepen niet alleen een visie vormen op de toekomst, maar ook concrete acties ontwikkelen om hierop in te spelen. Denk aan zaken als e-ID, drempelloos betalen, cross border e-commerce, omnichannel, e-accelerator (voor start-ups) en de ecologische voetafdruk. Interesse? Mail info@shoppingtomorrow.nl!

ShoppingTomorrow is een onderzoeksplatform geïnitieerd door Thuiswinkel.org.


Contact

Volg ShoppingTomorrow ook via: twitter | linkedin | youtube
Laatste persberichten  
40% van alle aankopen gebeurt online in 2026

Winkelende consument heeft weinig vertrouwen in robots

Zes van de tien retailers en hoteleigenaren maken zich zorgen over macht online platforms
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
#Herken zakelijke websitebezoekersINFLUX PR