www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
2519 volgen @ICTberichten

Bunzl bedrijfsprofiel

Logo Bunzl
Bunzl Retail & Industry is een totaalleverancier en outsourcingpartner op het gebied van verpakkingen, disposables en hygiëneproducten. Het bedrijf is gevestigd in Arnhem en heeft ruim 100 medewerkers. Bunzl Retail & Industry levert haar producten aan ruim 2.000 klanten in heel Nederland. De business unit food retail & industry richt zich onder andere op supermarkten, speciaalzaken en de voedingsmiddelenindustrie. De business unit non-food retail & industry biedt verpakkingsoplossingen aan onder meer bedrijven in e-commerce, e-fulfillment, logistiek en industrie. Via de webshop www.verzendverpakkingenshop.nl biedt Bunzl Retail & Industry specifieke verpakkingsproducten voor webwinkeliers en MKB-bedrijven.

Het bedrijf heeft een assortiment van ruim 16.000 producten en voert naast A-merken ook een private label genaamd PrimeSource. Bewust Bunzl is het merk voor het assortiment duurzame verpakkingen. Veel verpakkingsoplossingen worden op maat gemaakt en Bunzl brengt regelmatig zelf ontwikkelde innovatieve verpakkingen op de markt. Bunzl Retail & Industry beschikt over diverse certificeringen op het gebied van kwaliteit, voedselveiligheid en milieu.

Bunzl Retail & Industry is sinds 2005 onderdeel van Bunzl Plc (1854), een wereldwijde organisatie in distributie en outsourcing van facilitaire producten. Bunzl Plc is sinds 1957 beursgenoteerd aan de London Stock Exchange en heeft een totale jaaromzet van circa 7 miljard euro. Wereldwijd is Bunzl actief in 27 landen verspreid over 5 continenten met circa 250 distributiecentra. In Nederland zijn naast Bunzl Retail & Industry nog vijf bedrijven onderdeel van Bunzl Plc, waaronder Bunzl Foodservice gevestigd in Almere, King Nederland, Worldpack, D-care en Majestic.


Contact
+ 31 (0) 26 384 38 38
31 (0) 26 384 51 51
info-arnhem@bunzl.nl

Volg Bunzl via: facebook | linkedin | youtube
Laatste persberichten  
Bunzl toont slimme verpakkingsoplossingen voor de e-retailer tijdens de Webwinkel Vakdagen 2018

Smartix geeft Internet of Packaging een boost met zijn NFC-concept

Bunzl en Hook'd introduceren oplossing voor boodschappentas op de fiets
 Bunzl persberichtenarchief (6 berichten)
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 
www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nl