Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2515 volgen @ICTberichten

Icecat NV bedrijfsprofiel

Logo Icecat NV
Icecat N.V. is een mondiale uitgever en syndicator van productinformatie. Icecat is in 2009 opgericht als spin-off van iMerge BV door DGA Martijn Hoogeveen en Erik Snijders (CCO), Sergey Shvets (CTO) en Alena Velychko (Editor-inchief) als mede-aandeelhouders.
Icecat omvat de dochtermaatschappijen Icecat LLC (Icecat Ukraine) en Icecat Content Sourcing OÜ (Icecat Estonia) en de participatie Hatch B.V. De cost centers Icecat Ukraine en Icecat Estonia zijn verantwoordelijk voor de inhuur van editor- en software developer-capaciteit. Hatch BV (voorheen Iceleads BV) levert slimme “Koop Nu”-knoppen die ervoor zorgen dat de websites van fabrikanten meetbare verkopen genereren via hun online wederverkopers.


Contact
+31 (0)30-7114700
+31 (0)30 276 0926

KvK

Volg Icecat NV via: linkedin
Laatste persberichten  
Winst Icecat steeg sterk met 56% en inkomsten met 9% in 2019

Winst en omzet beursgenoteerd Icecat groeien in eerste zes maanden 2019. Google en Amazon kiezen voor Icecat. Peter Sol aangesteld als nieuwe CCO.

Icecat-aandeelhouders realiseren exit medeoprichter
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl