Contentbureauwww.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nl
2499 volgen @ICTberichten

Office Depot bedrijfsprofiel

Logo Office Depot
Office Depot, Inc., ontstaan uit de fusie tussen Office Depot en OfficeMax, is een vooraanstaande leverancier van producten, diensten en oplossingen voor elke werkplek – of deze werkplek nu op kantoor, thuis, op school of in de auto is. Met meer dan 25 jaar ervaring zorgt Office Depot, Inc. ervoor dat klanten over de hele wereld hun werk optimaal kunnen uitvoeren: productiever, efficiënter, met lagere kosten en duurzamer. Office Depot, Inc. levert alles wat klanten nodig hebben in hun werkomgeving, zoals de modernste technologie, kantoorartikelen, print- en documentdiensten, bedrijfsondersteunende diensten, facilitaire producten, meubilair en schoolartikelen.

Office Depot, Inc. heeft een gecombineerde pro-formaomzet van ca. 16 miljard dollar en heeft wereldwijd ca. 56.000 medewerkers in dienst. Het bedrijf bedient consumenten en bedrijven in 56 landen en verkoopt haar producten en diensten in 1.800 winkels, via wereldwijde e-commerceactiviteiten en een toegewijd business-to-business salesteam. Office Depot, Inc. maakt gebruik van een wereldwijd netwerk van eigen vestigingen, joint ventures, franchise- en licentie-ondernemingen en alliantiepartners. Het hoofdkantoor staat in Boca Raton, Florida. In Europa is Office Depot, Inc. actief in 13 landen met Office Depot® en Viking® als belangrijkste merken.

De aandelen van Office Depot, Inc. zijn genoteerd aan de New York Stock Exchange onder het symbool ODP.


Contact
077 - 323 88 88

Volg Office Depot op: facebook | twitter | linkedin
Laatste persberichten  
Office Depot stelt Patrick van Dommelen aan als New Business Development Director

Renee Michelle Jacobs nieuwe Sales Manager New Business Benelux bij Office Depot

Schone handen op kantoor houdt werknemers gezond
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 
www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.LVTPR.nlwww.lubbersdejong.nl