www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
INFLUX PRHerken zakelijke websitebezoekers#

2513 volgers @ICTberichten

License-Reporter bedrijfsprofiel

Logo License-Reporter
Voor wie is License-Reporter?
Voor IT, Finance en Inkoop professionals die willen beschikken over relevante informatie, zodat ze geïnformeerde beslissingen kunnen nemen over software gebruik en licenties, waarmee ze hun impact vergroten en zo bijdragen aan het verlagen van software uitgaven.

License-Reporter is opgericht door Marc Stuifzand, Martijn Meekel en Ed Kost. Sinds jaar en dag helpen zij organisaties bij het aankopen en beheren van software licenties.

Rondom het beheren van software licenties is er echter een ding waar ze tegenaan lopen. Veel organisaties die een software asset management tool hebben aangeschaft halen er vaak niet het maximale rendement uit, doordat het implementeren en bedienen van een SAM tool vaak moeilijker blijkt dan de marketing ervan doet voorkomen.

Vanuit de ervaring dat licentiemanagement en software asset management bijdraagt aan controle over en verlagen van de software uitgaven, hebben zij besloten hun krachten te bundelen.

De eerste écht onafhankelijke software asset management dienstverlener die IT, Finance en Inkoop professionals voorziet van relevante informatie, zodat ze geïnformeerde beslissingen kunnen nemen over software gebruik en licenties, waarmee ze hun impact vergroten en zo bijdragen aan het verlagen van software uitgaven.


Ed Kost
0858 882 703
info@license-reporter.nl

KvK

Volg License-Reporter ook via: facebook | twitter | linkedin | youtube | blog
Laatste persberichten  
Besparen op software uitgaven nu voor iedere organisatie in Nederland toegankelijk
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
INFLUX PRHerken zakelijke websitebezoekers#