Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl

2513 volgers @ICTberichten

Licentiemakelaar BV bedrijfsprofiel

Logo Licentiemakelaar BV
Licentiemakelaar BV, betrouwbare advisering en bemiddeling bij de verkoop van software licenties.

Of u nu een solvabele organisatie heeft of curator/zaakbeheerder bent, de Licentiemakelaar kan u helpen met het verkopen van deze tweedehands licenties. Deze worden vaak als waardeloos aangemerkt. Een organisatie kan bijvoorbeeld beschikken over tweedehands licenties vanwege inkrimping, overstap naar (bijv.) Google Apps, een reorganisatie of upgrades van de oude licenties. Deze kunnen nog veel geld waard zijn! Wij zorgen voor een efficiënte en risicoloze verkoop en afhandeling.

Verleent u advies en diensten op het gebied van Software Asset Management of migratie naar Cloud diensten? Ook dan kan Licentiemakelaar u helpen! Ongebruikte of vrijkomende licenties zijn geld waard, ook bij gefaseerde migratie. Samen met u en de klant zorgen wij ook in dergelijke situaties voor een efficiënte en risicoloze verkoop van tweedehands licenties. Opbrengsten, waar uw klant blij mee zal zijn! Als u denkt dat uw organisatie tweedehands licenties beschikbaar heeft, neem dan contact met ons. Licentiemakelaar werkt altijd op no-cure-no-pay basis, beschikt over een actief internationaal netwerk en heeft jarenlange ervaring op het gebied van softwarelicentie overdrachten.


Contact
06 54 662 641
fred.hulsing@licentiemakelaar.nl

Volg Licentiemakelaar BV ook via: facebook | twitter | linkedin
Laatste persberichten  
Curatoren Imtech succesvol i.s.m. Licentiemakelaar BV
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl