www.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl
2506 volgen @ICTberichten

Bergler Software Solutions bedrijfsprofiel

Logo Bergler Software Solutions
Bergler is hét aanspreekpunt voor het midden- en grootbedrijf in Nederland. U kunt bij ons terecht voor alle vraagstukken met betrekking tot software en infra-oplossingen, als mede online- en flex vraagstukken. Wij zijn een professionele full-service ICT-dienstverlener met vestigingen in Breda (hoofdkantoor) en Amsterdam.

Onze Labels:

BERGLER SOFTWARE SOLUTIONS
Informatie analyse, ontwerp, ontwikkeling, testen en hosten van maatwerk software. Expertises: Microsoft .Net, Agile, Scrum, MVC, WPF, Xamarin.

BERGLER INFRA SOLUTIONS
Bergler Infra Solutions richt zich als dienstverlener op advisering, ontwerp, implementatie, beheer en onderhoud van ICT infrastructuren voor het midden- en grootbedrijf, zowel in de cloud als on premis als in hybride vorm en het bieden van managed services.

BERGLER FLEX SOLUTIONS
Bergler Flex Solutions ontzorgt opdrachtgevers op transparante wijze bij het inlenen van professionals. Onze dienstverlening bestaat onder andere uit het matchen en detacheren van ICT professionals en professionals op het snijvlak van ICT en business, contractmanagement, alsmede overname van het gehele inhuurproces.

BERGLER ONLINE SERVICES
Bergler Online Services ontwerpt, bouwt en onderhoudt onderscheidende websites op maat. Functioneel fraai en dynamisch doeltreffend. Websites en -applicaties én app’s van Bergler Online Services hebben één ding gemeen: rendement! Voor elke opdrachtgever uniek in structuur en vormgeving, maar altijd gebaseerd op duidelijke commerciële of organisatorische doelstellingen.

Specialismen
ICT Dienstverlening, Detacheren van ICT experts, Ontwerp, bouw en onderhoud van websites en -applicaties, Contractbeheer en contractmanagement, Leveren van financiële en bancaire experts of oplossingen.


Contact
info@bergler.nl

KvK

Volg Bergler Software Solutions via: facebook | twitter | linkedin
Laatste persberichten  
Strategische samenwerking softwarebedrijven Bergler & Senet

Webinar - Developer’s Event op 14 april aanstaande: Hybride Softwareontwikkeling in de cloud

Bergler Software Solutions is Gold Partner van Techorama 2018
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 
www.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl