Herken zakelijke websitebezoekerswww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl

2514 volgers @ICTberichten

Stoffenwinkel.nl bedrijfsprofiel

Logo Stoffenwinkel.nl
Stoffenwinkel is een toonaangevende leverancier die zich heeft gespecialiseerd in internetverkoop van stoffen en textiel. Stoffenwinkel.nl biedt een ruim assortiment stoffen, waarbij de focus ligt op service en kwaliteit. De gebruiksvriendelijke webshop van Stoffenwinkel biedt uitgebreide betaalmogelijkheden en wordt ondersteund door deskundige medewerkers met jarenlange ervaring in de textielbranche.

Werkwijze
Stoffenwinkel.nl selecteert zorgvuldig haar toeleveranciers waardoor we een basis leggen voor het hoogste kwaliteitsniveau. Of het nu gaat om enkele meters of grote partijen, Stoffenwinkel.nl streeft altijd naar 100% klantentevredenheid!

Assortiment
Bij Stoffenwinkel.nl bent u aan het juiste adres voor al uw soorten stoffen. In ons assortiment vindt u onder andere: satijn, katoen, jute, linnen, organza, tule, molton, flanel, achtergronddoeken voor fotografie, voile, canvas, velours, fleece, polyester, bekledingstoffen, fotodoeken, joggingstoffen, jersey stoffen, velours de panne, tricot, ongebleekte katoen, poplin, carnavalsstoffen, modestoffen, kledingstoffen, decoratiestoffen, etc.

Thuiswinkel gecertificeerd
Stoffenwinkel.nl is lid van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie. Als lid van Thuiswinkel.org mogen wij het Thuiswinkel waarborg voeren. Het Thuiswinkel waarborg is het keurmerk voor Nederlandse bedrijven die producten op afstand verkopen, in ons geval via internet. Als u in de webshop van Stoffenwinkel een aankoop doet, kunt u ervan op aan dat wij ons houden aan de Algemene Voorwaarden Thuiswinkelen en de gedragsregels van Thuiswinkel.org hanteren. Daarnaast houden we ons en zijn we aanspreekbaar op het naleven van alle relevante wet en regelgeving met betrekking tot het verkopen via internet.

» Officiele verklaring lidmaatschap Stoffenwinkel.nl van Thuiswinkel.org


Contact
+31 (0)73 - 851 7206
info@stoffenwinkel.nl

KvK

Volg Stoffenwinkel.nl ook via: facebook | twitter | youtube | instagram
Laatste persberichten  
Zorgt het coronavirus voor topdrukte bij Stoffenwinkel.nl???

STOFFENWINKEL HANTEERT NIEUWE VERZENDKOSTEN

Van plan keuken naar een 3 verdiepingenmagazijn met +100.000 meter stoffen
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl