Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2504 volgen @ICTberichten

Milner Browne bedrijfsprofiel

Logo Milner Browne
Milner Browne biedt business management software, diensten en ondersteuning aan kleine en middelgrote ondernemingen. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ondersteunen en ontwikkelen van SAP Business One, de toonaangevende ERP-oplossing met meer dan 42.000 klanten over de hele wereld.

Het bedrijf combineert industrie-expertise en bekroonde klantenservice met flexibele SAP Business One-oplossingen om lange termijn waarde te leveren aan bedrijven in heel Europa. Milner Browne is SAP Gold Partner en één van Europa’s meest toonaangevende SAP Business One VAR's, met meer dan 400 succesvolle implementaties tot nu toe.

Speciaal ontworpen om verbeterde functionaliteit te bieden, is het Milner Browne B1 Apps assortiment ontwikkeld. De B1 Apps bieden industrie-specifieke tools aan SAP Business One gebruikers teneinde een nog betere integratie, zichtbaarheid en controle te bewerkstelligen.


Contact
+31 (0) 207 946 682
info@iisgroup.eu

Volg Milner Browne via: facebook | twitter | linkedin | youtube | blog
Laatste persberichten  
Feestelijk welkom voor Milner Browne vanuit heel Europa
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl